Bomba!

Kupaći kostim mlađahne kćeri Zdravka Čolića istaknuo je baš ono što je i trebao, a na golišave fotke ove ljepotice već smo dobro navikli!

Una Čolić - 7 Una Čolić - 7 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 6 Una Čolić - 2 Una Čolić - 11 Una Čolić - 10 Una Čolić - 1 Una Čolić - 9 Una Čolić - 5 Una Čolić - 3 Una Čolić - 4 Una Čolić - 8 +21 Zdravko i Una Čolić Galerija

Kći Zdravka Čolića Una Čolić otkrila je da trenutno boravi u Hrvatskoj, a fotografijom u kupaćem kostimu pohvalila se s otoka Hvara.

Kći glazbene legende Zdravka Čolića Una Čolić otkrila je da trenutno boravi u Lijepoj Našoj, a sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju s luksuzne jahte.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 2 ''Mačka!'' Ona je kći jedne od najvećih zvijezda regije i voli pažnju, a komplimente je ovaj put pobrala zbog nove fotke u badiću!

Una je na jahti uživala na oko otoka Hvara, a za svoje društvene mreže pozirala je u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu koji je istaknuo njen bujne obline pa je Una ličila na filmsku legendu iz ''Spasilačke službe'' Pamelu Anderson.

''Divlja i slobodna'', napisala je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Una ima i takav crni kupaći kostim u kojem se također fotografirala, a sudeći po njenom profilu, ova mlađahna ljepotica u hrvatskom moru uživa već nekoliko dana jer je podijelila fotografije jela koje je kušala, apartmana s bazenom u kojem odsjeda i još fotografija s jahte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Iako ju je Zdravko prije čuvao od očiju javnosti te svoj privatni život držao za sebe, što voli činiti i sada, Una voli pozornost pa uživa u pažnji svojih pratitelja, kojih je na Instagramu preko 40 tisuća.

Iako to njenom ocu baš i nije drago, svoje pratitelje često počasti izazovnim fotografijama, a u svojim modnim kombinacijama voli istaknuti svoje obline.

Čolić je Unu dobio sa suprugom Aleksandrom, s kojom je u braku od 2001. godine, a par osim nje ima i mlađu kćer Laru.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 4 +28 Severina - 6 Zanimljivosti Severina je vidjela zanimljiv natpis na transparentu jednog fana u publici, a onda je uslijedilo posebno iznenađenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus i Dalibor Petko Celebrity Svi su gledali u raskošno poprsje Nives Celzijus, a za sve je kriva haljina koja na prvi pogled djeluje pristojno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene