iste su!

Skinula se u toples i još jednom potvrdila da je dostojna nasljednica svoje prekrasne mame kojoj najviše i duguje slavu

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Instagram) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: AFP) +6 Kaia Gerber (Foto: Instagram) Galerija

Kaia Gerber je za novu kampanju brenda Calvin Klein pozirala u toplesu, a zbog fotografija je mnogi uspuređuju s njenom mamom Cindy Crawford.

Kći jednog od najpoznatijih supermodela Cindy Crawford (55) i poduzetnika Randea Gerbera (58), 19-godišnja Kaia Gerber mamina je slika i prilika što potvrđuju i njene najnovije fotke.

Pogledaj i ovo Kaia Gerber (Foto: AFP) komplimenti se nižu Vitku figuru naslijedila je od slavne mame, a ova mlada manekenka voli pozirati u golišavim izdanjima

Osim što je od Cindy naslijedila izgled, Kaia je rano krenula i njenim manekenskim stopama te se danas već nametnula kao traženo lice u modnom svijetu.

Svoju posljednju kampanju odradila je za brend Calvin Klein, a za tu se priliku skinula u toples i fotkama potaknula lavinu usporedbi s njenom majkom koja je u vrijeme najveće slave odisala jednakim seksepilom, no ne manjka joj ga ni danas.

Uz fotku na kojoj je grudi prekrila koljenima, podijelila je i dvije na kojima zanosno pozira u donjem rublju, a objavu je lajkalo preko 350 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Pažnju na fotkama su privlačile i njezina tetovaže kojih sveukupno ima tri, uključujući i jednu u obliku srca uz koju piše "prez", koja je najvjerojatnije posveta njenom bratu Presleyu Walkeru Gerberu (21) koji je također model.

A još jedna poveznica koju Kaia ima s mamom je i gluma. Naime, Cindy se svojevremeno pojavila u brojnim serijama i filmovima, dok će se njena kći okušati kao glumica u novoj sezoni popularne Netflixove serije "American Crime Story" koja će se baviti aferom bivšeg predsjednika SAD-a Billa Clintona i Monice Lewinsky.

Inače, za Kaiju se neko vrijeme nagađalo da voli žene, no te glasine su opovrgnute sredinom prošle godine kada se doznalo da je u vezi s jednim od trenutno najpoželjnijih mladih glumca, Jacobom Elordijem (23).

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Andrej Kramarić oženio se dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković, s kojom čeka dijete! Pogledajte prve fotke presretnih mladenaca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene