Skandalozna starleta

Za 89-godišnjaka se udala kad je imala samo 26 godina, ubrzo je tragično preminula, njezina kći sad istražuje nepoznate detalje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anna Nicole Smith tragično je preminula 2007. godine, a iza sebe je ostavila kćer Dannielynn Birkhead, koja danas ima 14 godina. Djevojčica je s ocem krenula na putovanje tijekom kojeg je saznala detalje o svojoj majci, a sve su zabilježile kamere.

Anna Nicole Smith tragično je preminula 8. veljače 2007. u 41. godini života, a iza nje je tada ostala petomjesečna kći Dannielynn Birkhead. Kako bi obilježila godišnjicu smrti svoje majke, danas 14-godišnja Dannielynn odlučila je posjetiti mjesta koja su posebno značila Anni Nicole Smith, a sve će se prikazati u posebnom TV specijalu.

Kamere su pratile Anninu kćer i njezina oca Larryja Birkheada na putovanju na kojem su prvo posjetili Mexiju u Teksasu, gdje je Smith provela djetinjstvo.

"Sastaju se s njezinom srednjoškolskom prijateljicom te su posjetili mjesta koja je Anna obilazila prije nego što je postala poznata", stoji u priopćenju za medije.

Nakon Teksasa otišli su i u Los Angeles, gdje je Dannielyn prvi put vidjela stvari koje su pripadale njezinoj majci, a koje je njezin menadžment sačuvao nakon smrti. "Dannielyn je sada tinejdžerica, a ne zna hrpu činjenica o svojoj majci. Kao otac djevojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto joj ne pokazati njezine početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njezina života", ispričao je Larry Birkhead.

Anna je slavu stekla 1993. kada se skinula za Playboy i postala zečica godine, a ostala je upamćena kao jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica. Ušla je u glumačke vode i osvojila je javnost svojim južnjačkim šarmom i tako stekla status megapopularne američke ikone.

Udavala se dva puta, a drugi brak s tada 89-godišnjim multimilijarderom J. Howardom Marshallom izazvao je skandal jer su je optužili da je sponzoruša. Naime, kada se udala za njega, imala je 26 godina i on je preminuo od upale pluća nakon samo 14 mjeseci njihova zajedničkog života.

Anna je 7. rujna 2006. rodila kćer Dannielynn, no tri dana kasnije suočila se s velikom tragedijom. Naime, njezin sin Daniel Wayne Smith preminuo je u 21. godini u njezinoj bolničkoj sobi tri dana nakon što je došao na Bahame vidjeti tek rođenu polusestru. Na njegovu tijelu provedene su dvije obdukcije i utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata.

Anna je pola godine kasnije pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu i kasinu Hard Rock na Floridi. Pronašla ju je prijateljica i medicinska sestra Tasma Brighthaupt, koja je pozvala hitnu pomoć, dok ju je njezin suprug i Annin tjelohranitelj pokušavao reanimirati. Nakon dolaska u bolnicu proglašena je smrt slavne starlete, a kao uzrok navodi se trovanje kombinacijom raznih lijekova.

O Dannielynn se nakon utvrđivanja očinstva i borbe za skrbništvo s još trojicom muškaraca nastavio brinuti njezin otac Larry Birkhead.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene