Jako lijepo!

Pogledajte brižan postupak kojim je Kate Middleton izmamila suze na oči jednoj djevojčici i opet pokazala svoju brižnu stranu

Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 5 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 5 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 1 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 2 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 8 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 7 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 4 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 3 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 6 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 9 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William +21 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Galerija

Kate Middleton još je jednom pokazala svoju brižnu stranu te je pomogla djevojčici koja je željela kraljici ostaviti cvijeće i plišanca psa korgija koje je voljela.

Kate Middleton još je jednom pokazala svoju brižnu stranu u Sandringhamu, u kojem su se također okupili brojni građani kako bi odali počast kraljici Elizabeti II.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Nisu baš dobro odabrali Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

Među brojnom masom našla su se i djeca iz lokalne škole koja su za kraljicu donijela cvijeće, a Kate je s njima malo popričala, a potom iznenadila postupkom.

Jedna od djevojčica pošla je s njom prema hrpi s cvijećem te je Kate uzela njezin buket. Djevojčica je nosila plišanca psa pasmine korgi, koje je kraljica jako voljela, a vojvotkinja i malena zajedno su položile igračku i cvijeće na hrpu s ostatkom darova.

Zanimljivo je da se djevojčica također zove Elizabeth, a njezin učitelj za britanske je medije otkrio da je malena zaplakala od sreće.

''Otišla sam s njom staviti cvijeće i korgija. Rekla je 'Što misliš, gdje bismo trebali položiti cvijeće?' i rekla sam 'Trebali bismo ga staviti tamo'", rekla je djevojčica.

''Elizabeth je bila shrvana, plakala je od radosti što je izabrana. To je samo prekrasna, nevjerojatna prilika'', nadovezao se njezin učitelj.

Učitelj je također rekao da su i mlađe generacije itekako dobro znale za kraljicu te da ih cjelokupna situacija isto pogađa jer su kraljicu uvijek gledali kao simbol Kraljevine.

''Starija generacija očito je poznavala kraljicu dulje, ali mala djeca koja nisu dugo doživjela kraljicu na prijestolju još uvijek su jako dirnuta njezinim odlaskom i zaista žele dati sve od sebe kako bi proslavili njezin život i nasljeđe i nikada je ne zaboravili'', rekao je.

Lijepu snimku podijelio je Daily Mail.

S Kate je ljude obilazio i William, a s medijima je podijelio i da ga sve ovo podsjeća na ispraćaj njegove majke, princeze Diane 1997. godine.

Nakon što mu je ožalošćena sugrađanka rekla da se osjeća emotivno i da je bila uplakana, rekao je: ''Nemoj sada plakati – zaplakat ću i ja.''

Također je rekao drugoj osobi: ''Saznajem da je svima bila baka zbog toga kako su ljudi reagirali.''

Kraljičin pokop bit će u ponedjeljak, a članove kraljevske obitelji dotad očekuje još puno obaveza kako bi dostojno ispratili kraljicu na vječni počinak.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody i Georgina Chapman - 9 Adrien Brody i Georgina Chapman - 7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 8 Adrien Brody i Georgina Chapman - 4 +7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 3 Celebrity Dugo je skrivao vezu s bivšom ženom najomraženijeg čovjeka u Hollywoodu, no više se ne ustručava pokazati koliko je zaljubljen!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 +8 Blake Lively - 3 Celebrity Lijepa glumica iznenadila pojavom, ona i šarmantni suprug očekuju svoju četvrtu prinovu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene