Imao je 27 godina

Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Ivan Šarić Ivan Šarić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić - 11 Ivan Šarić - 5 Ivan Šarić - 7 Ivan Šarić - 8 Ivan Šarić - 9 Ivan Šarić - 6 Ivan Šarić - 4 Ivan Šarić - 3 Ivan Šarić - 2 Ivan Šarić - 1 +20 Ivan Šarić - 12 Galerija

Ivan Šarić danas je jedan od najpoznatijih komičara u Hrvatskoj, a evo kako je izgledao 2011. godine kad je tek kretao sa svojom karijerom, a jedna drugačija stvar odmah je vidljiva u njegovom imidžu.

Ivan Šarić jedan je od naših najpoznatijih komičara, a 2000-ih kretao je sa svojom bogatom karijerom. Danas ga svi odmah najbolje znaju kao visokog i markantnog muškarca s bradom, a u našoj galeriji možete pogledati kako je izgledao 2011. godine.

Šarić je tada imao 27 godina, a jedna promjena u njegovom imidžu odmah je vidljiva – nije imao bradu.

Serija fotografija otkriva da je bio nešto mršaviji nego danas, a imao je i malo kraću kosu, ali jedno je ostalo isto, a to je njegov smisao za humor pa je tako i na ovim službenim fotografijama pokazao svoj vedar duh.

Danas je Ivan u sretnom braku s manekenkom Koranom Gvozdić i zajedno imaju sinčića Olivera. Zajedno su od 2012. godine, a sinčić im je stigao na svijet 2021.

Svoje obiteljske trenutke često dijele na društvenim mrežama, a mnogi se slažu da su njih dvoje jedan od omiljenih parova domaće estrade.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ''Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene