Liče li vama?

Evo kako izgleda sin Dragana Bjelogrlića, zgodni 23-godišnjak već je krenuo i tatinim stopama!

Dragan Bjelogrlić Dragan Bjelogrlić Antonio Balic / CROPIX 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksej Bjelogrlić - 2 Aleksej Bjelogrlić - 1 Aleksej Bjelogrlić - 3 Aleksej Bjelogrlić Aleksej Bjelogrlić Aleksej Bjelogrlić - 1 Aleksej Bjelogrlić - 2 Aleksej Bjelogrlić - 4 Dragan Bjelogrlić i ekipa filma Dragan Bjelogrlić - 1 +14 In Magazin: Dragan Bjelogrlić - 6 Galerija

Redatelj Dragan Bjelogrlić sa suprugom je dobio dvoje djece, sina i kći, a evo kako izgleda 24-godišnji Aleksej koji je također krenuo tatinim stopama.

U Zagrebu je održano predstavljanje regionalnog kino hita ''Nedelja'', a među filmskom ekipom koja je stigla, najviše pažnje privukao je sin čuvenog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića.

23-godišnji Aleksej Bjelogrlić pozirao je za fotografe ispred postavljenog plakata, a na prvu bi malo tko primijetio da se radi o sinu jednog od najvećih redatelja naše regije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksej Bjelogrlić (@bjelogrlicaleksej)

Sliči li Aleksej Draganu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

A Aleksej je krenuo očevim stopama. Završio je 14. beogradsku gimnaziju i upisao glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti.

U kolovozu 2021. godine je postao član Jugoslavenskog dramskog kazališta kao najmlađi člana ikada, a šira javnost upoznala ga je u dramskim ostvarenjima kao što su ''Montevideo, Bog te video'', ''Žigosani u reketu'', ''Južni vetar'', kao i u seriji ''Senke nad Balkanom'' gdje je odigrao lik Stanislava.

Sada glumi i u novom filmu o liku i djelu Džeja Ramadanovskog.
Iako se njegovo ime dosad još nije toliko proširilo društvenim mrežama, mladi i zgodni Aleksej mogao bi vrlo brzo postati jedan od najtraženijih glumaca, a kako izgleda pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Dragan osim Alekseja ima i kći Miju, a dobio ih je u braku sa suprugom Majom.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell - 4 Colin Farrell - 3 Colin Farrell - 2 Colin Farrell - 1 +27 Colin Farrell - 4 Nekad i sad Možete li pogoditi koji se zgodni glumac krije ispod ove ružne maske? Neki su ga se na prvi pogled malo i prepali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene