Bivša manekenka

Dragan Bjelogrlić snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom, pogledajte zašto je zovu srpska Monica Bellucci!

Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 In Magazin: Dragan Bjelogrlić - 6 +13 Dragan Bjelogrlić, Alisa Radaković, Radivoje Bukvić, Jovan Jovanović Galerija

Dragan Bjelogrlić došao je na premijeru filma "Nedjelja" u društvu supruge Maje.

Srpski glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić nije propustio beogradsku premijeru filma "Nedjelja", temeljenog na životu pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog.

Na premijeru je došao u društvu supruge Maje, s kojom ga nemamo često priliku vidjeti, a ove će godine proslaviti 28. godišnjicu braka.

Draganovu suprugu prati laskavi nadimak "srpske Monice Bellucci", koji su joj nadjenuli u medijima još u vrijeme dok je bila uspješna manekenka s karijerom u inozemstvu.

Svojevremeno je živjela i radila u Beču i Parizu, krasila naslovnice modnih časopisa, nosila revije slavnih dizajnera, a karijeru je napustila nakon što se udala za Dragana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DRAGAN BJELOGRLIĆ (@draganbjelogrlicbjela)

Dragan i Maja upoznali su se devedesetih godina, a zbližili su se na snimanju jedne reklame.

"Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, za koji mi je trebala partnerica, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopće u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažirao da glumi u reklami," rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu.

Tako su njih dvoje pred kamerama glumili ljubavni par, a ubrzo su to zaista i postali. Vjenčali su se na Valentinovo 1996. godine, a zajedno imaju sina Alekseja i kćer Miju.

Pogledaji ovo Dragan Bjelogrlić - 2 Celebrity Malo tko zna kako izgleda brat omiljenog regionalnog glumca Dragana Bjelogrića, evo koje mu je ime i čime se bavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 +25 Vlatka Pokos - 1 Celebrity Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske pa ipak objavila novost koju nitko nije očekivao: "Ma bravo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 +25 Kate Middleton - 9 Celebrity Kate Middleton operirana je u tajnosti i neko vrijeme ostaje u bolnici, a čini se da je dugo nećemo imati priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene