Zajedno su skoro 30 godina!

Ljubav Dragana Bjelogrlića i njegove supruge koju prati laskavi nadimak počela je sasvim slučajno: ''Sjetio sam se nje, imao sam sreće...''

Dragan Bjelogrlić - 2 Dragan Bjelogrlić - 2 Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Dragan Bjelogrlić Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan Bjelogrlić i Milan Marić +3 Dragan i Maja Bjelogrlić Galerija

Dragan Bjelogrlić skoro je tri desetljeća u braku sa suprugom Majom Bjelogrlić, a evo kako je počela njihova ljubavna priča.

Srpski glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić skoro je tri desetljeća u braku sa svojom suprugom Majom Bjelogrlić, a zanimljivo je da je njihova ljubav, iako Maja nije glumica, počela pred kamerama, a onda i u stvarnom životu.

Pogledaj i ovo Dragan Bjelogrlić Liče li vama? Evo kako izgleda sin Dragana Bjelogrlića, zgodni 23-godišnjak već je krenuo i tatinim stopama!

Upoznali su se devedesetih godina, kada je Bjelogrlić već bio proslavljeni glumac, a Maja studentica engleskog jezika i književnosti i model. On je tada bio angažiran za reklamu za jednu kuću koja se bavi proizvodnjom kuhinjskog namještaja.

''Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, za koji mi je trebala partnerica, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopće u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažirao da glumi u reklami,'' rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu.

Tako su njih dvoje pred kamerama glumili ljubavni par, a ubrzo su to zaista i postali. Na Valentinovo 1996. godine su se vjenčali, a ubrzo su dobili i kćerku Miu. Sina Alekseja dobili su 2000. godine.

Maja je prethodno živjela i radila u Beču i Parizu, bila na naslovnicama čuvenih modnih magazina kao što su Elle i Marie Claire, nosila revije poznatih dizajnera. A pošto je studirala engleski jezik i književnost, jedno vrijeme je radila i kao prevoditelj.

Posljednjih godina slabo se pojavljuje u javnosti, ali i dalje ju po regiji prati laskavi nadimak ''srpske Monice Bellucci''.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +25 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović objavila sretnu vijest, smiješak na njezinu licu govori baš sve: "To je to, dobro došla u život!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene