Bivša manekenka

Suprugu Dragana Bjelogrlića rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, pogledajte zašto je zovu srpska Monica Bellucci

Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Marija Mladjen/ATAImages/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić +0 Dragan i Maja Bjelogrlić Galerija

Dragan Bjelogrlić snimljen je u Beogradu sa suprugom Majom, koja se inače ne voli pojavljivati u javnosti.

Poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića (59) nemamo često priliku vidjeti u društvu supruge Maje, s kojom će ove godine proslaviti 27. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Dragan Bjelogrlić Liče li vama? Evo kako izgleda sin Dragana Bjelogrlića, zgodni 23-godišnjak već je krenuo i tatinim stopama!

No par se sada zajedno pojavio na stand-up nastupu Nikole Đurička u Beogradu, a u rijekom izlasku nikako nije mogao izbjeći fotografe.

Lijepa Maja opravdala je laskavi nadimak "srpske Monice Bellucci", koji su joj nadjenuli u medijima još u vrijeme dok je bila uspješna manekenka s karijerom u inozemstvu.

Svojevremeno je živjela i radila u Beču i Parizu, krasila naslovnice modnih časopisa, nosila revije slavnih dizajnera, a karijeru je napustila nakon što se udala za Dragana.

Dragan i Maja upoznali su se na snimanju jedne reklame, gdje im se dogodila ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se 1996. godine, a zajedno imaju sina Alekseja i kćer Miju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 +20 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Zanimljivosti Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene