jedva čekamo!

Poslije filma snima se i serija o Tomi Zdravkoviću, pogledajte prve fotografije sa seta u Sarajevu!

Dragan Bjelogrlić i Milan Marić Dragan Bjelogrlić i Milan Marić Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Milan Marić +0 Dragan Bjelogrlić i Milan Marić Galerija

Nakon filma o nezaboravnom pjevaču Tomi Zdravkoviću u Sarajevu se počela snimati i serija o njegovom životu.

Poslije velikog uspjeha filma o životu Tome Zdravkovića u Sarajevu se sada snima i serija o legendarnom glazbeniku Tomi Zdravkoviću.

Pogledaj i ovo showbuzz NEZAUSTAVLJIVA GLUMAČKA ZVIJEZDA Tko je zgodni i šarmantni glumac o kojem svi pričaju zbog filma o legendarnom Tomi Zdravkoviću?

Prve fotografije sa snimanja podijelio je redatelj Dragan Bjelogrlić. On je pozirao s glumcem Milanom Marićem, koji je Tomu utjelovio i u filmu. 

"Stigo Toma na Baščaršiju…" poručio je Dragan svojim pratiteljima.

Serija će sadržavati deset epizoda. Ulogu Silvane Armenulić tumačit će, kao i u filmu, Tamara Dragičević, a tu su i Petar Benčina, Mirjana Karanović, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Srđan Žika Todorović.

Scene su se snimale na Baščaršiji, a zatim su se glumci premjestili na Kovače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Na setu se pojavio i glumac Enis Bešlagić, koji je na svojem Instagramu također podijelio fotografiju s glumcem Milanom Marićem.

"Radost je u duši, a duša je u Sarajevu. Dobro došao brate", napisao je srdačno Enis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DRAGAN BJELOGRLIĆ (@draganbjelogrlicbjela)

Mnogi ljubitelji filma željno iščekuju završetak snimanja i početak prikazivanja serije. Vjeruje se da će imati jednaku popularnost i gledanost kao i sam film. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 2 Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 1 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Božićno drvce Kate Beckinsale - 6 +24 Božićno drvce Kate Beckinsale - 1 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 1 +18 Franka Batelić, Viktor - 2 Celebrity Rijetka javna fotografija Ćorluke i sinčića Viktora, iz koje isijava ljubav: "Kad je tata tu, sve je juhuhu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene