Jeste li znali?

Scene iz filma o Tomi Zdravkoviću na koje smo lili suze: Evo koje se od njih u stvarnom životu nisu ni dogodile!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Toma" redatelja Dragana Bjelogrlića postao je hit nakon prvog prikazivanja, a mnogi se gledatelji slažu da je jedan od najemotivnijih koje su ikad pogledali.

Hit-film "Toma" o glazbenoj legendi bivše Jugoslavije Tomi Zdravkoviću premijerno je bio prikazan na malim ekranima u programu Nove TV, a njegove scene dirnule su do suza brojne gledatelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Malo tko je znao! Glumac koji je ovih dana glavna tema regije nekad je ljubio jednu našu glumicu, ona je od njega starija 18 godina

Film redatelja Dragana Bjelogrlića biografski je film o Tomi, no ipak neke od scena su za potrebe snimanja izmišljene i nisu su se dogodile u stvarnom životu kao što to mnogi misle.

Riječ je zapravo o nekima od najemotivnijih scena na koje je bilo teško suspregnuti suze pa tako i ona u kojoj Toma pjeva "Ljiljanu" koju je u filmu posvetio supruzi svog liječnika, no ona je zapravo posvećena glumici Ljiljani Blagojević što je za medije potvrdila njezina kćer.

Također liječnik Hadžipopović zapravo nije postojao, ali njegov je lik temeljen na liječniku koji je Tomu stvarno liječio i s kojim je od njih petorice iz liječničkog tima bio najbliži.

Film je obilježio i lik Silvane Armenulić s kojom Toma izvodi duet "Ponoć", no riječ je o pjesmi koju je napisao Željko Joksimović uz pomoć Predraga Živkovića Tozovca i koja u Tomino i Silvanino vrijeme nije postojala.

Na kraju filma Toma na pozornici u Sarajevu izvodi pjesmu "Što te nema" zajedno s Kemalom Montenom i Davorinom Popovićem, no i to je izmišljeno za potrebe snimanja, a ipak scena je ostala kao jedna od najemotivnijih u cijelom filmu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 6 Tamara Dragičević - 7 +2 Tamara Dragičević i Petar Benčina Celebrity Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene