još je nismo vidjeli!

Chef Vuki pohvalio se još jednom jako važnom karikom u svojoj obitelji, sličnost je odmah vidljiva: ''Samo je jedna!''

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Nova TV 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s majkom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 2 +22 Stjepan Vukadin - 1 Galerija

Stjepan Vukadin podijelio je fotografiju sa svojom majkom koju dosad nismo vidjeli, ovog tjedna poznati chef raspoložen je za objave s obitelji.

Član žirija MasterChefa Stjepan Vukadin ovih je dana posebno raspoložen za objavljivanje fotografija s obitelji pa je tako nakon sretnih vijesti da je njegova sestra Ivana diplomirala danas pratiteljima pokazao i još jednu važnu osobu u njegovu životu.

Na svojoj Instagram priči, Stjepan je pokazao majku koju dosad nismo imali priliku vidjeti, a uz crno-bijelu fotografiju dodao je opis: ''Jedna je majka'' i emotikon crvenog srca.

Pozirali su zagrljeni, a odmah je uočljivo da slavni chef liči na svoju majku.

Fotografiju možete vidjeti u našoj galeriji.

A kad je bio rođendan njegovom ocu, Stjepan je također otkrio kako izgleda i čestitao mu fotografijom na kojoj zajedno pušu svjećice na torti.

Stjepan, inače, nema problema s objavljivanjem fotografija svoje obitelji, a pratitelje tako često počasti objavama vezanim u njegovog sinčića Gabriela kojeg ima sa suprugom Katarinom. Svojom slatkoćom, mališan redovno prikuplja simpatije, a za naš je portal Stjepan otkrio i da mu ne smeta što privlači toliko pozornosti i da već gaji ljubav prema kuhanju.

''Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete pretpostavljam. Za drugi rođendan je poželio tavu i poklopac. Jel' trebam što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTube-u gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo gdje će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako sad za mene već je'', rekao je ponosno Stjepan.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Romana Nikolić - 2 Romana Nikolić - 3 Romana Nikolić - 4 Romana Nikolić - 1 +6 Romana Nikolić - 6 Celebrity Svi govore o haljini dubljeg dekoltea koju je naša zastupnica odabrala za pojavljivanje u Saboru

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 5 +27 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari navukla crvene kupaće tangice pa uz poznate stihove objasnila da ljeto za nju još nije gotovo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene