Sitnice ih odale?

Lijepa Slovenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom skriva ime oca svog djeteta, ali neke detalje je otkrila: ''On je moj vitez!''

Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Galerija

Prema pisanju slovenskih medija, Kaja Vidmar je osvojila srce Šime Vrsaljka, a domaći mediji raspisali su se o ovoj romansi.

Slovenska influencerica i bivša Playboyeva zečica Kaja Vidmar našla se u središtu pozornosti nakon što se počelo šuškati da je navodno ona ta koja je osvojila srce našeg nogometaša Šime Vrsaljka, a dodatno je sve iznenadila viješću da čeka dijete.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar Još malo Vrsaljkova Kaja hvali se trudničkim trbuhom u posljednjim tjednima, zadnja fotografija otkriva da je datum sve bliže!

Kaja treba roditi za mjesec i pol dana, no zasad nije otkrila ime oca djeteta, ali u intervjuu koji je dala za slovenski 24ur otkrila je neke detalje, kao da će dobiti kćer, ali i zašto je tu vijest dugo tajila.

"Nije bilo teško jer sam od samog početka odlučila da će radosne vijesti znati ​​samo članovi obitelji i bliski prijatelji. Međutim, imali smo i puno posla kod kuće i ja sam i sama imala puno posla sa svojim brendom, mjeseci su brzo prolazili", izjavila je Kaja, koja je u Madridu završila školovanje i tečaj kožarstva i šivanja te pokrenula svoj brend.

Kaja u Madridu živi sa svojim partnerom, no oko njegova identiteta i dalje je tajanstvena.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", otkrila je.

Mnogi su našeg nogometaša prepoznali i na fotografiji na kojoj trudna Kaja grli misterioznog muškarca, a na kojoj se vide samo njihove sjene. Sada su njihovi pratitelji primijetili i kako su oboje na svojim društvenim mrežama objavili fotografije identičnog psa, pa su mnogi zaključili da zajedno žive.

Lijepa Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama". Pozirala je i za druge časopise te se pojavila i u nekoliko glazbenih spotova.

Inače, glasine o problemima u braku Šime i Matee Vrsaljko pojavile su se još prošle godine, kada se nogometaš u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a njegovi su obožavatelji u lipnju primijetili i da je sve fotografije sa suprugom Mateom obrisao s Instagrama, na kojem ih je imao običaj objavljivati. Zašto se odlučio na taj potez nije otkrio, ali odmah su počela nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja je počela tijekom srednjoškolskih dana.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna.
Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +1 Melania Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Rijetki znaju da Melania Trump ima stariju sestru, godinama ju je skrivala, a evo nalikuju li uopće jedna na drugu!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 1 Senidah - 3 +0 Senidah - 1 Celebrity Slovenka koju Hrvati obožavaju s golotinjom nema problema, potvrdila je to i serijom fotki na kojima je pokriva samo pjena!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene