Čuvala ju od javnosti

Rijetki znaju da Melania Trump ima stariju sestru, godinama ju je skrivala, a evo nalikuju li uopće jedna na drugu!

Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania Donald Trump (Foto: Getty) Galerija

Melania Trump nekoliko je godina krila od javnosti svoju stariju sestru Ines Knauss, s kojom je jako bliska.

Melania Trump jedna je od najpoznatijih Slovenki u cijelom svijetušto može zahvaliti udaji za bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, što joj je bilo donijelo i titulu prve dame SAD-a, no neke detalje iz privatnog života dugo je čuvala samo za sebe.

Pogledaj i ovo Melania i Donald Trump Za očekivati? Procurili detalji tajnog plana Melanije Trump, samo jedan korak je dijeli od odluke koju sad svi iščekuju, a njenom mužu se neće svidjeti!

Tako, primjerice, rijetki znaju da Melania ima dvije godine stariju sestru Ines Knauss, koju je dugo godina krila od javnosti, a s kojom je jako bliska. Zajedno su se iz slovenske Sevnice preselile prvo u Ljubljanu pa u Milano, gdje su Melaniju brzo primijetili modni agenti i ponudili joj posao. No s Ines to nije bio slučaj, a i njezina je želja bila baviti se dizajniranjem.

"Zaista se željela baviti modom, ali nije znala kako da se probije. Nije bila poput ostalih djevojaka tamo, koje su se ponašale kao kraljice. Bila je pristojna i jako fina", izjavio je jedan pariški fotograf koji je imao priliku da ih upozna, prenosi Azra.

Ines se s Melanijom iz Italije preselila i u SAD, točnije u New York, gdje i danas živi, a bavi se umjetnošću.

Još 2016. godine povukla se s društvenih mreža, no na njezinu se profilu na Facebooku još može naći pokoja fotografija.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +4 Nina Morić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Naša kontroverzna manekenka u 46. godini se vratila, no više ne nalikuje na sebe, a bivši ju je umalo zasjenio!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Celebrity Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene