Pridržava se mjera

Zbog bizarne maske i velikih sunčanih naočala glumicu su i fotografi jedva prepoznali na izlasku iz kupovine

Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) +0 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Galerija

Julia Roberts u ležernom je izdanju otišla u kupovinu, a fotografi su je jedva prepoznali ispod bizarne maske i velikih sunčanih naočala.

Julia Roberts fanove potiče na to da ostanu kod kuće zbog  pandemije koronavirusa, no i slavna glumica s vremena na vrijeme mora u nabavku hrane.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

52-godišnja Julia otišla je u kupovinu u Los Angelesu, a lice je prekrila bizarnom maskom. Tamošnje vlasti objavile su strože mjere zbog kojih stanovnici iz kuće smiju samo u trgovinu ili ljekarnu.

Holivudska zvijezda tako je u ležernom izdanju otišla u kupovinu, no jedva su je i fotografi prepoznali ispod maske i velikih sunčanih naočala.

Glumica je istaknula fanovima kako je važno ostati doma kako bismo zaštitili najmilije. U kućnoj je karanteni već nekoliko dana.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +3 Cher (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njegovu smrt pratile su brojne teorije zavjere, a neki su smatrali da je za to kriva upravo Cher

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene