Njegov ponos!

Jolin sin imao je raskošnu proslavu rođendana, a sudeći po poklonu koji je dobio krenut će tatinim stopama!

Joško Čagalj Jole na Instagramu - 2 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 2 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 4 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 3 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 5 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 9 Joško Čagalj Jole - 5 Joško Čagalj Jole - 4 +15 Joško Čagalj Jole - 3 Galerija

Joško Čagalj Jole na društvenim mrežama pokazao je kako je izgledala proslava 4. rođendana njegovog sinčića Ivana Luke, dobio je i zanimljiv poklon.

Naš pjevač i veliki zabavljač Joško Čagalj Jole ovih je dana imao poseban razlog za slavlje, njegov jedini sin Ivan Luka slavio je četvrti rođendan.

Ponosni Jole i njegova supruga Ana Čagalj taj su dan morali posebno obilježiti, a on je na svom Instagramu pokazao kako je proslava izgledala.

U plavom tonu, prostorija u kojoj su slavili bila je ukrašena desecima balona te velikim u obliku brojke četiri. Mališan je imao tortu u obliku bubnja, a da djeci bude još zabavnije Jole i Ana unajmili su maskotu lava koji je zabavljao Ivanove prijatelje cijelu večer.

Prije proslave, roditelji su mališanu dali i jedan poseban poklon, a sudeći po ovome i balonima u obliku nota Ivan se već sada interesira za glazbu kao i njegov otac. Naime, na poklon je dobio bubnjeve crvene boje, a Jole ga je snimio dok sjedi za njima i palicama udara u svom ritmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial)

Ivan Luka najmlađe je dijete obitelji Čagalj, a osim njega imaju još tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju.

Jole i Ana vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka i slavlje nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić.

Jole inače ne voli često objavljivati obiteljske fotografije, ali ovakve posebne dane nikad ne odoli čestitati svojoj obitelji pred svim pratiteljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial)

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Biloš - 2 Lara Biloš - 3 Lara Biloš - 4 Lara Biloš - 6 +18 Lara Biloš - 8 Celebrity Veselu Slavonku s mentorom Stjepanom povezala je tema koja je u našem društvu još tabu: ''Smatram da se o tome treba više govoriti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene