"hrabra žena"

Josipa Pavičić modnim detaljem uputila podršku Severini: "Mene je sram države u kojoj živim, ali ovo nije govor mržnje"

Josipa Pavičić Josipa Pavičić Josip Čekada, Tomislav Beroš 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić Josipa Pavičić Josipa Pavičić, Želim život Josipa Pavičić, Marko Grubnić, Želim život In Magazin: Josipa Pavičić - 5 In Magazin: Josipa Pavičić - 3 In Magazin: Josipa Pavičić - 2 Josipa Pavičić Josipa Pavičić Josipa Pavičić (Foto: PR) +6 Josipa Pavičić (Foto: Instagram) Galerija

Josipa Pavičić ja na dodjeli nagrada Timeless Beauty nosila broš s porukom podrške Severini.

Brojna poznata lica okupila su se u na dodjeli nagrada Timeless Beauty u Zagrebu.

Kako i priliči ovako svečanom događaju, uzvanici su se pojavili u glamuroznim izdanjima, a posebnu pažnju privukla je spisateljica Josipa Pavičić, i to ne samo zbog šljokičaste haljine koju je nosila, već i zbog broša koji je stavila na nju.

"Sve smo mi Severina #nopasaran", poručila je Josipa svojim brošem.

"Severina je jedna vrlo hrabra žena s kojom duboko suosjećam u njenoj boli. Mene je sram države u kojoj živim, ali ovo nije govor mržnje. Dajem podršku apsolutno svakoj ženi koja prolazi kroz ovo, a ima ih puno", izjavila je na svečanom događaju.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se javila iz zračne luke, evo kamo se uputila dok njezin slučaj drma Hrvatsku: "Ja ne bježim od nikoga!"

Josipa se na Instagramu pohvalila i da je dobila nagradu u kategoriji "Hrabra žena".

"Počašćena sam i zahvalna što sam svojim spisateljskim radom dotakla srca onih kojima je trebala ruka podrške. Hrabrost nije odsustvo straha, i hrabri ljudi osjećaju strah ali prihvaćaju izazove. Kad sam se najviše bojala tad sam se najdublje bacala u strah, vatru i rizik a život bi me uvijek nagradio za to. Zahvalna", napisala je na društvenoj mrži, a u komentarima je dobila brojne čestitke i komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSIPA PAVIČIĆ🌻 (@josipapavicic1)

Transparent s istim napisom kao na Josipinom brošu postavila je na zagrebačkom Cvjetnom trgu pjevačica Rebeka Ljiljak, koja je na društvenim mrežama pozvala ljude da se dođu fotografirati s njim, u znak podrške Severini, nakon što joj je odlukom Vrhovnog suda oduzeto skrbništvo nad sinom

Pogledaji ovo Severina Celebrity Zagrebačka knjižara izvrijeđala Severinu, šokirani građani i suradnici okreću im leđa zbog ovoga: "Prvi dio užasnuto čitam po tko zna koji put"

Uz Severinu su stali i brojni drugi poznati Hrvati i Hrvatice, ali i regionalne zvijezde.

Najviše podrške dobila je na društvenim mrežama, dok su Gibonni i Prlja iz Leta 3 podržali su Severinu pred kamerama, u izravnom prijenosu dodjele nagrada Cesarica u četvrtak navečer.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil Zanimljivosti Lana Jurčević napokon javno progovorila o kćerinu imenu: "Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više cijela je priča još posebnija''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene