dekolte u prvom planu

Seks-bomba bivše Jugoslavije u Zagrebu dobila nagradu: ''Statusa seks-simbola nije mi dosta, od mene ne zahtijeva ništa osim da se pojavim i izgledam dobro''

Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 2 Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić Suzana Mančić Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić Suzana Mančić +20 Suzana Mančić Galerija

Noć elegancije, glamura i slavlja ženske ljepote i snage privukla je brojna poznata lica, a u sklopu nje izabrana je i nova Miss Beauty Hrvatske.

Iza ekskluzivnog projekta posvećenog jakim ženama stoje dugogodišnje organizatorice evenata i uspješne poslovne žene, Sanja Bjedov i Tamara Roglić, koje su nedavno proslavile 25 godina suradnje i velikog prijateljstva.

Timeless Beauty treći je projekt u nizu, koji se 2021. i 2022. održao u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski pod najstrožim mjerama stožera zbog pandemije koronavirusa. Ove je godine prvi put organiziran u normalnim uvjetima, stoga je bio i najraskošniji dosad.

"Timeless Beauty posvećen je ženama iz javnog života koje su ostavile bezvremenski trag svojim radom, a neke od njih borile su se za svoj posao, egzistenciju ili život. Veselimo se širenju i uspjehu našeg autorskog projekta, koji je postao jako zanimljiv ljudima. Projekt je namijenjen ne samo mladim djevojkama već i realiziranim ženama, koje su ostavile svoj bezvremenski trag. Posebno smo ponosne što smo se ove godine proširile na regiju", poručuju vlasnice projekta.

Večer je bila sastavljena od tri samostalne cjeline: revijalnog dijela okrunjenih ljepotica, svečane dodjele nagrada Timeless Beauty i izbora za novu Miss Beauty Hrvatske. U revijalnom dijelu okrunjenih ljepotica pistom su prodefilirale bivše misice i pobjednice svih relevantnih izbora ljepote koje Hrvatska ima, u glamuroznim dizajnerskim haljinama, a koje su prvi put izlazile iz prvog reda u kojem su sjedile, a ne iz backstagea.

Tom su prilikom prisutne podsjetile na to kada su bile okrunjene. Među njima su bile bivše Miss Universe Ivana Delač i Natalija Prica, bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa, bivša Miss Sporta Borna Mohač i aktualna misica Korina Sajko. Svojom pojavom prisutne je očarala i Marinela Grljušić, prva Miss Beauty Hrvatske. O svim izuzetnim ženama te večeri brinula se Jana Družinec, vlasnica svjetski poznatog beauty brenda Jana Nails.

U raskošno uređenom prostoru zagrebačkog Stil Eventa održan je i najsvečaniji dio večeri, a to je dodjela nagrade Timeless Beauty izuzetnim damama bezvremenske ljepote za koje je skulpturu izradio akademski kipar Petar Popijač.

Ove godine nagradu su osvojile: najljepša Hrvatica 2013. Nikolina Minovska, urednica i novinarka HRT-a Uršula Tolj, najdugovječnija domaća manekenka Zvončica Vucković s uspješnom inozemnom karijerom, spisateljica Josipa Pavičić u kategoriji Hrabra žena. Novost je bila kategorija Regionalna zvijezda, koja je pripala jednoj od najljepših žena bivše države i najpoznatijoj loto-djevojci, Suzani Mančić.

''Za Hrvatsku me vežu prelijepe uspomene, ali posebno sam počašćena što sam u ovim godinama dobila nagradu za bezvremensku ljepotu. Statusa seks-simbola nije mi dosta jer od mene ne zahtijeva ništa osim da se pojavim i izgledam dobro. Svaka žena duboko u sebi želi biti seks-simbol, pa makar na dva dana, a ja sam to postala ni kriva ni dužna. No prolazeći kroz svoju arhivu, primjećujem toliko naslovnica u kupaćim kostimima, pa nije čudo što sam bila seks-simbol. U to vrijeme glumice i pjevačice nisu se utrkivale koja će se prva fotografirati u bikiniju", kroz smijeh je istaknula Suzana, koja je privukla pažnju okupljenih.

To je učinila i spisateljica Josipa Pavičić u zanosnoj haljini koja je na sebi imala poseban detalj – broš s porukom ''Sve smo mi Severina #nopasaran''.

''Severina je vrlo hrabra žena s kojom duboko suosjećam u njezinoj boli. Mene je sram države u kojoj živim, ali ovo nije govor mržnje. Dajem podršku apsolutno svakoj ženi koja prolazi kroz ovo, a ima ih puno'', poručila je.

''Niti jedna žena ne može biti potpuna bez unutarnjeg mira koji donose prijatelji i obitelj, i zato bih posebno zahvalila svojoj djeci i svojoj ljubavi'', zagonetno je poručila Uršula Tolj.

Ovogodišnje dobitnice rado su podržale bivše laureatkinje, operna pjevačica Sandra Bagarić i glumica Mia Begović, koje su također ostavile neizbrisiv trag na domaćoj sceni.

Za novu Miss Beauty Hrvatske izabrana je 21-godišnja Lea Perković iz Samobora, studentica strojarstva i brodogradnje koja se bavi umjetničkim plivanjem. Prvom pratiljom proglašena je 22-godišnja Nensi Rodeš iz Varaždina, a drugom 18-godišnja Aurora Ristović iz Vukovara.

U glazbenom dijelu večeri nastupili su Alka Vuica, Željko Krušlin Kruška, Kristijan Rahimovski i Alena Nezirević Anezi, dok je voditeljska uloga pripala uhodanom dvojcu Davoru Gariću i Vjekoslavi Bach.

U čast svim izuzetnim ženama zaplesao je najpoznatiji plesač 90-ih, legendarni Tomislav Tržan. Treći po redu projekt Timeless Beauty ostat će u sjećanju kao nezaboravan podsjetnik na vječnu unutarnju i vanjsku ljepotu žene, bez obzira na njezinu dob, a sljedeće se godine vraća u još raskošnijem izdanju, najavljuju vlasnica projekta Sanja Bjedov i Tamara Roglić.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić i Ivan Zubak Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 4 +22 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o prekidu s domaćim poduzetnikom: "Ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene