Oklijeva?

Zaljubljeni Dikan odvažio se na sljedeći korak s mlađahnom beogradskom odvjetnicom, no njezin odgovor još se čeka!

Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Moler/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Nevena Jeličić i Jugoslav Karić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +9 Josip Radeljak - 1 Galerija

Josip Radeljak Dikan promijenio je status veze na Facebooku, no njegova partnerica Nevena Jeličić to još nije napravila.

Naš poduzetnik Josip Radeljak Dikan zadnjim potezom na Facebooku potvrdio je koliko je ozbiljna njegova veza s beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić.

Dikan je na svojem profilu na Facebooku promijenio status veze i sada mu piše: "U vezi s Nevenom Jeličić", a zanimljivo je da ona još nije napravila isto.

Otkako se doznalo za njihovu vezu, Radeljak je zatrpao svoj profil na Facebooku njihovim zajedničkim fotografijama, uz koje piše i zanimljive opise.

"Ova uz kamenice je samo za pozdrav neprijateljima", napisao je uz jednu od zadnjih fotografija s Nevenom, na kojoj poziraju u restoranu u Sutivanu na Braču.

Par cijelo ljeto provodi zajedno na Braču, a Dikan je uz jednu njihovu fotografiju ispred crkve natuknuo i da planiraju vjenčanje.

"Još samo korak do oltara!" poručio je tada.

Mlađahna beogradska odvjetnica, koja je zbog veze s Dikanom zaintrigirala domaću javnost, punila je srpske medije 2021. godine kad su je mnogi povezivali s tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih srpskih obitelji.

I njih dvoje dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nikad nisu otkrili prirodu svojeg odnosa. Nevena je i prijateljica Nine Badrić. Zajedno su u travnju prošle godine bile na Maldivima, odakle je pjevačica na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Silvia Dvornik +25 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Celebrity Pecina Silvia pozirala u prisnom zagrljaju mladog političara i sina našeg legendarnog pjevača

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene