Skandal ne jenjava

Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Kylie Jenner, Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Jordyn Woods 1 (Foto: Instagram) Jordyn Woods i Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) +0 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

U preljubnički skandal upleteni su Khloe Kardashian, Tristan Thomspon i Jordyn Woods.

Ovaj preljubnički skandal posljednjih dana zabavlja svjetsku javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz iskazao se u karanteni Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu?

Radi se o onome u koji su upleteni košarkaš Tristan Thompson, plus-size manekenka Jordyn Woods i Khloe Kardashian, koja je do izbijanja skandala bila Tristanova djevojka.

I dok je ona bila kod kuće s 10-mjesečnom kćerkicom True, košarkaš ju je odlučio još jednom prevariti i javno osramotitii to ni manje ni više nego s najboljom prijateljicom njezine polusestre Kylie Jenner, Jordyn. Da stvar bude gora, Kylie i Jordyn godinama su bliske prijateljice, pa je Jordyn bila bliska i s ostalim članovima reality obitelji, a posljednjih mjeseci i živi s Kylie i njezinom kćeri Stormi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Također, svoj izgled, milijune obožavatelja te sve poslovne pothvate, Jordyn može zahvaliti isključivo obitelji Kardashian, odnosno Kylie, pa nikome nija jasno kako je lagodan život mogla u trenu odbaciti zbog muškarca, i to onog koji ima dugu povijest varanja partnerica.

Iako je još uvijek sve na glasinama, Tristana i mladu manekenku s društvenih su mreža otpratili svi članovi obitelji Kardashian, osim Kylie, no na nju se vršio veliki pritisak da prekine sve odnose s Jordyn. Kardashiani su zgroženi ovom izdajom, ali i jako ljuti, pa se čini da Kylie nije imala previše izbora.

Prema pisanju američkog Cosmopolitana, Jordyn je odselila iz Kylieine vile te se vratila kući mami. "Jordyn je Kylie bila kao sestra. Bile su nerazdvojne. Čini se da Kylie još uvijek nije sigurna što bi trebala učiniti, no postalo je gotovo nemoguće da zadrži Jordyn u svom okruženju", otkrio je izvor blizak vlasnici beauty carstva i najmlađoj milijarderki na svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

"Jordyn će sada morati živjeti u šumi", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama koji aludira na njezino prezime.

Po onome što smo vidjeli do sada, čini se da ova sapunica neće tako brzo završiti... 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +2 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Love Hewitt (Foto: Profimedia) Celebrity S godinama se povukla iz javnosti: Nekad jedna od najuspješnijih glumica slavi 40. rođendan

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +1 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Tragično preminuli pjevač Šaban Šaulić bit će pokopan s tri stvari bez kojih nije mogao zamisliti život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene