Dugo ga nije bilo

Za razliku od zgodnog kolege iz hit-serije, nismo ga navikli viđati u golišavim izdanjima, pa je ovim potezom iznenadio sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jonathan Bailey objavio je na profilu na Instagramu fotografije na kojima pozira bez majice.

Zvijezda hit-serije "Bridgerton", 33-godišnji glumac Jonathan Bailey, uljepšao je dan svojim brojnim obožavateljicama, i to najnovijim fotografijama svojeg isklesanog tijela, koje je objavio na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije joj svejedno Lijepa glumica će prizore vrućih scena seksa s nekima ipak preskočiti, a pojasnila je i zašto!

Johnathan je na svojem profilu na kojem ga prati gotovo milijun ljudi podijelio nekoliko fotografija s odmora na kojima pozira bez majice, a pokazao je i neke zavidne vještine pokraj bazena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

"Johnny, izgledaš dobro", "Nedostajao si nam", "Kako si lijep", "Ovo je raj", "Izgledaš predobro", "Mogu li ti se pridružiti", "Prekrasan muškarac i prekrasne fotografije", "Pa ti si živ", "Puno te volimo", "Dobro došao u Italiju", "Jako si seksi", "Kralj", "Savršen si", poručile su mu obožavateljice u komentarima.

Engleski glumac u seriji "Bridgerton" glumi naočitog Anthonyja Bridgertona, a njezini gledatelji već sad s nestrpljenjem očekuju drugu sezonu, koja se očekuje 2022. godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene