Nekad je ljubio kolegicu

Poslije tajnog vjenčanja, tajni medeni mjesec: Koga ljubi jedan od omiljenih televizijskih likova?

Johnny Galecki i supruga Morgan - 1 Johnny Galecki i supruga Morgan - 1 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Galecki i supruga Morgan - 11 Johnny Galecki i supruga Morgan - 6 Johnny Galecki i supruga Morgan - 5 Johnny Galecki i supruga Morgan - 2 Johnny Galecki i supruga Morgan - 3 Johnny Galecki i supruga Morgan - 4 Johnny Galecki i supruga Morgan - 7 Johnny Galecki i supruga Morgan - 8 Johnny Galecki i supruga Morgan - 9 Johnny Galecki i supruga Morgan - 10 +26 Johnny Galecki - 5 Galerija

Omiljeni lik iz serije ''Teorija velikog praska'' Johhny Galecki uhvaćen je na romantičnom putovanju sa suprugom, u javnosti ga gotovo više nikad ne vidimo.

Sitcom ''Teoriju velikog praska'' svi su pogledali barem jednom u životu, a jedan od glavnih likova bio je i Leonard Hofstader kojeg je utjelovio Johhny Galecki.

Mnogima je poznato da je u seriji njegova ljubav bila Penny, koju je utjelovila Kaley Cuoco, a i njih dvoje bili su par u stvarnom životu od 2008. do 2010. godine. Ipak, vezu nisu uspjeli održati, a i Kaley je danas pronašla sreću s partnerom Tomom Pelphreyem, a prošle godine rodila im je i djevojčicu Matildu.

Svoju sreću pronašao je i Johnny. Početkom ove godine, medijima se proširila vijest kako je dobio svoje drugo dijete, a vijesti su on i partnerica Morgan otkrili za jedan magazin. U svojoj kući pozirali su za Architectural Digesta, a otkrili su kako su dobili kći i nazvali ju Onna Evelena. Datum vjenčanja nisu otkrili, kao ni kada je kćer rođena, ali je magazin napisao da je Morgan bila trudna u vrijeme snimanja i da je dijete rođeno brzo nakon. Bračni par također je pozirao s Johnnyjevim četverogodišnjim sinom, Averyjem, kojeg ima s bivšom djevojkom Alainom Meyer.

U javnosti ih se nikad ne vidi, ali paparazzima u Italiji nisu promaknuli te su tako ulovljeni na romantičnom izletu i vožnji brodićem nakon šetnje gradom. Njihove rijetke fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Johnny je kupio kuću u Nashvilleu 2018., godinu dana prije završetka ''Teorije velikog praska''. Godine 2020. Johnny se preselio iz Los Angelesa u Nashville, neposredno prije početka pandemije Covid-19. Prije preseljenja živio je u Kaliforniji 30 godina.

Pogledaji ovo Kate Miccuci u ''Teoriji velikog praska'' Celebrity Zvijezda hit-serije boluje od raka pluća: ''Bilo mi je nešto povišeno na krvnoj slici, liječnik me pregledao i primijetio mrlju''

Pogledaji ovo John Ross Bowie u ''Teoriji velikog praska'' - 1 Nekad i sad Pamtimo ga kao iritantnog Kripkea iz omiljenog sitcoma, a evo gdje je danas i ima li i u stvarnom životu poteškoća s govorom!

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Zvijezdu hit-serije na novim fotkama teško će prepoznati i najveći fanovi, nikad ga nismo vidjeli ovako zapuštenog

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner sa sinom Kevin Costner - 6 Kevin Costner sa sinom Kevin Costner - 5 +26 Kevin Costner sa sinom Celebrity Kevin Costner u Cannesu pokazao sina, poseban je razlog zbog kojeg je ponosan na svog nasljednika!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 6 +27 Bella Hadid - 7 Celebrity Kad su svi mislili da poslije prizora u badiću ne može više privući pažnju, ona bez grudnjaka stane pred fotografe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene