Otkrio detalje susreta

Zgodni glumac tvrdi da mu je bilo neugodno upoznati se s kolumbijskom ljepoticom koja mu je danas žena

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Galerija

Joe Manganiello i Sofia Vergara vjenčali su se 2015. godine, a glumac je otkrio sve detalje prvog susreta s kolumbijskom ljepoticom.

Joe Manganiello i Sofia Vergara jedan su od najomiljenijih holivudskih parova, a glumac je otkrio kako se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu, no premišljao se hoće li joj prići ili ne.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

Par se upoznao na jednom tulumu 2014. godine, a 43-godišnji glumac kaže kako nije mogao prestati gledati u Sofiju. Ipak, ističe kako je bio uvjeren da je ona i dalje zaručena za bivšeg, Nicka Loeba.

"Imala je haljinu koja joj je tako dobro pristajala i nisam mogao skrenuti pogled s nje", rekao je Manganiello. Kasnije iste večeri prijatelj mu je rekao kako se ona želi upoznati s njime jer je njegova velika obožavateljica.

Glumac se bojao kako bi mogao upasti u svađu s njezinim zaručnikom, no na kraju se ispostavilo kako je Vergara već prekinula s njim. Uzeo je glumičin broj telefona, našli su se na spoju, a ostalo je povijest.

Vjenčali su se 2015. godine, a i danas su zaljubljeni kao prvoga dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene