Ne smeta im razlika

Poznati svjetski DJ i 24 godine mlađa djevojka uživaju u posljednjim danima prije dolaska prinove, šuškalo se da je zbog nje ostavio bivšu suprugu

David Guetta i Jessica Ledon - 7 David Guetta i Jessica Ledon - 7 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 12 David Guetta i Jessica Ledon - 11 David Guetta i Jessica Ledon - 10 David Guetta i Jessica Ledon - 4 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 9 David Guetta i Jessica Ledon - 8 David Guetta i Jessica Ledon - 6 David Guetta i Jessica Ledon - 5 +20 David Guetta i Jessica Ledon - 3 Galerija

Poznati DJ David Guetta i njegova djevojka Jessica Ledon uživaju u posljednjim danima prije dolaska prinove na plaži, svi i dalje govore o njihovoj razlici od 24 godine.

Poznati DJ David Guetta uživao je na plaži u Miamiju sa svojom lijepom djevojkom Jessicom Ledon koja je ukrala svu pozornost svojim trudničkim trbuhom.

Zaljubljeni par prošetao se do svojih ležaljka u hladu te su uživali u hladnim pićima i poljupcima uz pogled na more. Jessica je blistala u svom plavom badiću koji je imao veliki prorez na leđima i onda je odjenula bijele lagane hlače.

Vijest da čekaju prvo zajedničko dijete objavili su u studenom prošle godine, a potvrdili su je na dodjeli nagrada Latin Grammy u Sevilli.

Pogledaji ovo David Guetta i Jessica Ledon Celebrity Pričalo se da je zbog 24 godine mlađe ljepotice ostavio ženu, a sada je zbog nje opet najsretniji na svijetu

Jessica je tada na crvenom tepihu pokazala poveći trudnički trbuh u uskoj zelenoj haljini, a Guetta je ponosno pozirao fotografima s rukom na njemu.

"Imamo velike novosti za vas! Najvažnija objava godine", napisali su uz fotografije s događaja koje su oboje objavili na Instagramu, a u komentarima su dobili brojne čestitke.

Inače, David s bivšom suprugom Cathy već ima dvoje djece, sina Elvisa i kći Angie. Par se razveo 2014. godine, nakon 22 godine braka, a od početka Davidove veze s 25 godina mlađom Jessicom šuška se da je upravo zbog nje ostavio bivšu suprugu.

U listopadu 2022. godine pričalo se da su prekinuli, ali čini se da su nagađanja bila kriva te su sada sretniji nego ikada.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dave Kroupa i Shanna Liz Goylar +0 Plakat ''Love, Stalker, Killer'' Zanimljivosti Film po istinitom događaju šokirao je gledatelje zbog jezive radnje, koliko je tanka granica između ljubavi i mržnje?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene