paparazzi su sve snimili

Lopez je ovim potezom pokušala ušutkati glasine o razvodu? Evo što je napravila čim se vratila s putovanja!

Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 +19 Jennifer Lopez Galerija

Jennifer Lopez vratile se iz Italije, a pri dolasku u Los Angeles posjetila je Bena Afflecka u njegovom uredu.

Usred glasina da je razvod slavnog para neminovan, Jennifer Lopez snimljena je kako odlazi u ured svog supruga Bena Afflecka.

54-godišnja pjevačica nedavno se vratila s putovanja iz Italije, a i na putu za Europu ukrala je pažnju dok je letila ekonomskom klasom za Pariz.

Pri dolasku natrag u Los Angeles posjetila je Benna u njegovom uredu, a prethodne su ga večeri snimili paparazzi s vjenčanim prstenom kojeg je ranije skinuo. 

Saznalo se da je par nedavno prodao i zajedničku vilu, a mediji već neko vrijeme pišu kako je razvod siguran te svojim postupcima samo sve više intrigiraju javnost.

Podsjetimo, Lopez i Affleck vjenčali su se kolovozu 2022. godine. Par, koji je stekao zajednički nadimak Bennifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su također planirali stati pred oltar, no 2003. godine naprasno su prekinuli i otkazali vjenčanje.

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pjevačem Marcom Anthonijem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emme. Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece, Fina, Violet i Samuela.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Celebrity Jennifer Lopez u novim problemima? Snimljena je na mjestu gdje je nitko ne bi očekivao, skrivala se od pogleda

Pogledaji ovo Ben Affleck Celebrity Zašto se uz Afflecka veže epitet najjadnijeg čovjeka u Hollywoodu: Ni slava, ni bogatstvo, ni lijepe žene ovom licu ne donose osmijeh

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 7 Celebrity Lopez novim potezom dodatno rasplamsala tračeve o razvodu, svi su sigurni da je ovo dokaz kraja priče s Affleckom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milan i Snežana Borjan - 7 Milan i Snežana Borjan - 6 Milan i Snežana Borjan - 5 Milan i Snežana Borjan - 4 +25 Milan i Snežana Borjan - 3 Celebrity Sjećate se kontroverznog vratara za kojeg "Knin nije Hrvatska"? Sada sa suprugom ljetuje na našoj obali!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Naslovnica Maja Šuput u zanimljivom badiću s visokim izrezom pokazala istreniranu figuru: "Kao da te je netko nacrtao!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene