Ma je li moguće!?

J.Lo i Ben posljednjim potezom potvrdili kraj? Usred glasina o razvodu odriču se onog o čemu su zajedno dugo maštali

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 9 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 8 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 7 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 6 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 5 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 3 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +22 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su prodati svoju kuću usred glasina o razvodu, mnogi se brinu da je ovaj postupak potvrda njihovog kraja.

Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju svoju raskošnu vilu u Beverly Hillsu za 60 milijuna dolara, prenosi Page Six.

Navodno su angažirali agenta za nekretnine kako bi prodali kuću koju su kupili prije godinu dana, no kupca još uvijek nema.

Kuća ima 4273 kvadratna metra i pet hektara okućnice. Sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, a uključuje i sportsku dvoranu s košarkaškim igralištem, teretanom, boksačkim ringom i barom. Na imanju su i gostinjski penthaus od 456 kvadrata, dvosobna kuća za zaštitare te garaža za 12 automobila. Postoji i dodatni parkirni prostor u koji stane 80 vozila.

Zanimljivo je da je par kuću tražio mjesecima, a kako točno izgleda, pogledajte OVDJE.

Prodaja vile uslijedila je nakon glasina o razvodu slavnog para, a ovim postupkom par je još jednom dolio ulje na vatru.

Mediji već neko vrijeme pišu kako je razvod siguran, a svojim postupcima samo sve više intrigiraju javnost.

Tračevi o razvodu započeli su nakon što Lopez i Affleck tjednima nisu bili viđeni zajedno u javnosti, a on je zatim viđen i bez vjenčanog prstena.

Podsjetimo, Lopez i Affleck vjenčali su se kolovozu 2022. godine. Par, koji je stekao zajednički nadimak Bennifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su također planirali stati pred oltar, no 2003. godine naprasno su prekinuli i otkazali vjenčanje.

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pjevačem Marcom Anthonijem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emme. Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece, Fina, Violet i Samuela.

Pogledaji ovo Ben Affleck i Jennifer Garner - 3 Celebrity Je li se Ben Affleck vratio pogrešnoj Jennifer? Njegova bivša podržavala je glumca u svim aspektima, a sada ga savjetuje kako spasiti brak!

Pogledaji ovo Fin Affleck Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Kakvu ulogu Affleckova bivša ima u raspadu braka s Lopez? Ove dvije žene imaju jednu zajedničku misiju

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gvardiol i Majer Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol Joško Gvardiol +26 Joško Gvardiol - 2 Celebrity Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Žana Štrbac - 2 Žana Štrbac Kukolj - 16 Žana Štrbac Kukolj - 15 Žana Štrbac Kukolj - 14 +21 Žana Štrbac Kukolj - 13 Nekad i sad Sjećate se voditeljice naše hit-emisije? Tada je imala tek 24 godine, a danas je njezina pojava malo je reći drukčija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene