''Jedna od rijetkih...!''

Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 +19 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 3 Galerija

Jelena Rozga na Instagramu je podijelila atraktivnu fotku, a ispod nje napisala i vrlo zanimljiv opis.

Naša pjevačica Jelena Rozga često nas iznenađuje svojim seksepilnim modnim kombinacijama u kojima posebno naglašava svoje bogate atribute.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Ovog puta na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira nasmiješena s podignutom rukom i pogledom u daljinu. Odjevena je u crnu suknju s prorezom na koju je kombinirala zanimljiv crni bodi s opasnim dekolteom koji je ukrao sve poglede pratitelja. Na cijeli modni izričaj kombinirala je smeđu jaknicu i crne čizme. 

"U godinama koje su iza mene proletjele puno toga sam naučila. Naučila sam da nagrada za trud prije ili kasnije dođe, naučila sam da se ne treba uzrujavati zbog nebitnih stvari, ali naučila sam i da se samo i jedino za ljubav vrijedi boriti. 'Samo se ljubit isplati' nije samo ime nove pjesme već i geslo pod kojim živim, i princip od kojeg ne odustajem", poručila je Rozga ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Predivna", "Ljepotica", "Jedna od rijetkih osoba koja je jednako predivna iznutra kao i izvana", "Zgodna si, Jele", "Predivan osmijeh", samo su neki od komentara.

Prije fotografije podijelila je video u istoj kombinaciji, a u pozadini je svirala pjesma "You Won’t Break My Soul" od Beyonce.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Prva joj je komentar uputila glumica Sonja Kovač: "Jako moderna", a zatim se javila i pjevačica Nina Badrić, koja joj je uputila emotikon srca i goruće vatrice.

Inače, Jelena je nedavno ekipi s Radio Dalmacije otkrila i da jedva čeka povratak u rodni grad.

"Selim se u Split nakon zagrebačkog koncerta. Nedostaju mi moj grad, moja obitelj i prijatelji. Nedostaje mi sjesti na rivu, gledati u more i guštati. Nisam nikad duže u komadu bila u Zagrebu, a da pritom ne mogu pobjeći na koji dan u svoj Split", zaključila je pjevačica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene