''neću sve stići...''

Jelena Rozga otkrila što joj ovih dana predstavlja veliki teret: ''Nikad nisam radila nešto ovakvo, opet sam se mučila''

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Jelena Rozga i Matija Cvek - 5 Jelena Rozga i Matija Cvek +22 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Galerija

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Jelena Rozga u showu "Dobar dan, Dalmacijo" na Radio Dalmaciji predstavila je svoju novu pjesmu "Samo se ljubit isplati", otkrila je zašto osjeća da nosi veliki teret, ispričala što joj veoma nedostaje u posljednje vrijeme, a najavila je i show karijere.

Na komentar Ines Nosić i Gordana Vasilja kako ih novi singl "Samo se ljubit isplati" neodoljivo podsjeća na Jelenine početke s grupom Magazin, Rozga je rekla:

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

"To smo i htjeli dobiti s ovom pjesmom. Ja sam to tražila od Tončija i Vjekoslave Huljić i mislim da sam dobila pozitivnu, lijepu pjesmu koja ulazi doslovno na prvu u uho. Lijepa melodija, prelijepi tekst. Vjekoslava je opet the best, kao i uvijek, prezadovoljna sam. Do prije pet minuta sam pregledavala spot, tako da će za koji dan ugledati svjetlo dana. Jedva čekam!"

Završila je svoj dugoočekivani akustični album "Minut srca tvog", čiju će promociju održati 14. studenoga u Zagrebu.

"Sve je gotovo. Ustvari, čekamo da mi isporuče CD, da ga imam i ja fizički u ruci. Sad nije do mene, ja sam svoje napravila. Odužilo se snimanje, ali odužilo se samo zbog jedne stvari - zato što smo to htjeli dovesti do savršenstva. I kad je svima dobro, ja ću opet naći nekakvu dlaku u jajetu koju bih promijenila, ali jednostavno ne ide tako. Mislim da ovaj put stvarno imam materijal o kojem sam sanjala. Osjećam prevelik teret zato što sam proteklih godinu dana provodila osam-devet sati u studiju da bih napravila ovo što ćete uskoro čuti."

Uskoro kreće i na veliku regionalnu turneju. Počinje 17. prosinca u zagrebačkoj Areni, koja je već gotovo rasprodana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Pripremam show karijere. Nikad nisam radila nešto ovako produkcijski veliko. Opet sam se najviše mučila oko set-liste jer tek kad slažem pjesme, shvatim koliko velikih hitova imam. Jednostavno neću stići sve otpjevati", rekla je Rozga i otkrila jedan detalj koji mnogo govori o showu koji nas očekuje.

"Uzela sam Žigu Sotlara, jednog od najboljih koreografa u Europi, tako da jedva čekam 17. prosinca da to vidite, a onda 11. veljače slijedi moja Spaladium Arena."

Omiljena Splićanka ekipi s Radio Dalmacije otkrila je i kako jedva čeka povratak u rodni grad.

"Selim se u Split nakon zagrebačkog koncerta. Nedostaju mi moj grad, moja obitelj i prijatelji. Nedostaje mi sjesti na rivu, gledati u more i guštati. Nisam nikad duže u komadu bila u Zagrebu a da pritom ne mogu pobjeći na koji dan u svoj Split", zaključila je pjevačica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Boris Novković +26 Severina i Boris Novković Nekad i sad Isplivale Sevkine fotke iz 2006. godine, u haljini s prorezom spuštala se do poda, a pratio ju je i tadašnji dečko!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene