Spektakularna proslava

Grašo na rođendanu Nine Badrić tulumario bez supruge Hane, pogledajte u čijem se društvu zabavljao!

Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Matija Habljak/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 5 +16 50. rođendan Nine Badrić - 4 Galerija

Jelena Rozga i Petar Grašo zabavljali su se na proslavi 50. rođendana Nine Badrić, koji nisu propustila brojna poznata lica s domaće scene.

Nina Badrić proslavila je sa stilom 50. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, a zabavu nikako nisu htjele propustiti neke od najvećih domaćih zvijezda, među kojima su bili Jelena Rozga i Petar Grašo.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga s ekipom u Beogradu bila je dobra atmosfera! Rozga se zabavljala u Beogradu s Grašom i Huljićima, a pridružio im se i naš zgodni glumac!

Jelena i Petar zabavljali su se i družili, a zajedno su dobro raspoloženi pozirali i okupljenim fotografima.

Ona je za tu prigodu odabrala crnu haljinu od lateksa u kojoj je do izražaja došao njezin bujni dekolte, a Petar se odlučio za nešto ležernije izdanje.

Petar je na proslavu stigao bez pratnje svoje supruge Hane Huljić, koja sitno broji do poroda. 

Osim Jelene i Petra na slavlju su se našli Snježana Schillinger, Marija Husar i Enis Bešlagić, a slavlje se nastavilo do dugo u noć.

Povodom rođendana Nina je objavila i fotografiju na Instagramu uz opis: ''Samo nas nebo zaustavit može i ništa više'', a u komentarima su uslijedile brojne čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 +29 50. rođendan Nine Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić slavi 50. rođendan! Pogledajte neobičnu haljinu koju je odabrala za svečanu proslavu, a i tko je sve među gostima!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +14 Franka Batelić Celebrity Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene