stvarno divno!

Veliko slavlje kod Jelene Perčin: Pohvalila se lijepom vijesti zbog koje joj svi čestitaju!

Jelena Perčin Jelena Perčin Sanjin Strukic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 5 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 +20 Jelena Perčin Galerija

Jelena Perčin pohvalila se uspjehom kćeri Lote koja se natjecala na 67. Lipanjskom turniu i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju.

Naša glumica Jelena Perčin pohvalila se svojim pratiteljima na profilu na Instagramu viješću o sportskom uspjehu svoje 14-godišnje kćeri Lote koja je uspješna jahačica.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Jelena je u objavama otkrila da je Lota osvojila čak dva zlatna pehara na 67. Lipanjskom turniru i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju, na kojem se natjecala sa svojim konjem Vedettom von Pferdheimom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @perjelka

"Bravo predivna Lota", "Lota bravo! Čestitam", "Bravo Lota, bravo majčice", "Ponos mamin", komentirali su Jelenini pratitelji.

"Bavi se jahanjem, potpuno se pronašla u tom sportu i to joj je trenutačno najvažnija stvar na svijetu. Ponekad jedva stigne uskladiti školu i treninge", otkrila je Jelena jednom prilikom za magazin Story.

Jelena je Lotu dobila u prvom braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem, dok je s glumcem Momčilom Otaševićem od kojeg se nedavno razvela dobila kćer Mašu i sina Jakšu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle - 3 Susan Boyle - 1 Susan Boyle - 4 Susan Boyle - 2 +15 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Svi je ovakvu pamte, no šokirala je promjenom imidža tijekom posljednjeg pojavljivanja, ali i rastužila jednom vijesti o sebi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević - 1 Celebrity Lana Jurčević ponosno istaknula obline u uskoj haljini poslije incidenta s prolaznicom koja ju je komentirala: "Je l' ono netko reko da je debela?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene