Prirodna ljepotica!

Jelena Perčin iznenadila objavom fotografije na kojoj nema ni trunku šminke: ''Uuu, bejbe, stvarno si prelijepa''

Jelena Perčin Jelena Perčin Darko Tomas/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 5 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin Jelena Perčin, 2006. godina +21 Jelena Perčin, 2006. godina Galerija

Jelena Perčin na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke na licu.

Glumica Jelena Perčin objavila je dvije fotografije koje su u potpunosti iznenadile njezine pratitelje. 

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Naime, na prvoj fotografiji pozira s maskom na licu, dok na drugoj fotografiji nema ni trunke šminke. 

Ovo je prvi put da smo Jelenu imali priliku vidjeti u potpuno prirodnom izdanju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @perjelka

"Prelijepa Jelena", "Divnica moja", "Hibernacija na najjače", "Ljepotica", "Uuu, bejbe", samo su neki od brojnih komentara. 

Jelena je nedavno zablistala u solo izlasku za koji se posebno dotjerala i otputila na predstavljanje hrvatskog izdanja jednog časopisa. Za tu je prigodu odabrala malu crnu haljinu i sandale, u kojima su do izražaja došle njezine gole noge, a dobro raspoložena pozirala je i pred fotografima.

Bio je to jedan od njezinih solo izlazaka nakon razvoda od crnogorskog glumca Momčila, a o kojem je nedavno progovorila u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu'', rekla je.

Netko bi mogao pomisliti da joj je sad nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

''Nije. Neko kamenje ostaje zauvijek'', rekla je Jelena, koja je s bivšim suprugom ostala u kontaktu zbog dvoje djece koju su dobili u braku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives u badiću iz kojeg sve ispada snimila vrući video, no nisu svi zadovoljni viđenim: "Vrlo neukusno!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +27 Nataša Bekvalac - 2 Celebrity Srpska Barbie u prozirnoj haljini ispod koje se sve vidjelo Zagrepčanima priredila noć za pamćenje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene