Kakva atmosfera!

Srpska Barbie u prozirnoj haljini ispod koje se sve vidjelo Zagrepčanima priredila noć za pamćenje!

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Matija Habljak/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 3 +21 Nataša Bekvalac - 1 Galerija

Nataša Bekvalac nastupila je u jednom zagrebačkom klubu i priredila atmosferu za pamćenje.

Jedna od najpopularnijih pjevačica susjedne nam Srbije, Nataša Bekvalac, održala je koncert u jednom zagrebačkom noćnom klubu, a kada se pojavila na pozornici, malo je toga ostavila mašti.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

42-godišnja Nataša, koja nosi i nadimak srpske Barbie, za koncert je obukla prozirnu haljinu sa šljokicama, ispod koje je nosila grudnjak i minijaturne tangice u kojima je ponosno pokazala pozadinu.

Publika je s njom u jedan glas pjevala najveće hitove, a dobro raspoložena Nataša nije krila koliko joj je drago što pjeva pred zagrebačkom publikom.

A Nataša je nedavno snimljena i na velikom koncertu Jelene Rozge u Beogradu, na kojem se dobro provela, čime se pohvalila i na svom profilu na Instagramu.

"Uvijek sretan kraj izbjegnem za dlaku, možda rođena sam u pogrešnom znaku. Kakva predivna večer u Areni. Čestitam i obožavam Jelenu Rozgu, bila si nestvarna, magična", napisala je tada Nataša uz fotografiju koju je objavila pa upitala obožavatelje što misle o njezinu novom koncertu u Štark areni. U pričama je podijelila i nekoliko videa u kojima je pokazala kako joj je bilo lijepo, a podijelila je i one u kojima su je drugi snimili u zanosu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 +15 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Celebrity Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu pokazao isklesani torzo, dok je njegova draga superjahtom paradirala u mini badiću

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 4 +24 Emily Ratajkowski - 6 Celebrity Svjetski poznata brineta objavila golišave fotografije na kojima je jedan dio tijela posebno istaknula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene