"To je najbitnije!"

Pogledajte kako je srpska Barbie bodrila Jelenu Rozgu pa oduševila tisuće fanova oko sebe i snimali su je!

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 4 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 +20 Jelena Rozga - 2 Galerija

Nataša Bekvalac se pohvalila koliko joj je bilo lijepo na koncertu Jelene Rozge u Beogradu, a njezini obožavatelji odmah su predložili ideju zajedničkog dueta.

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica Nataša Bekvalac, poznata i pod nadimkom srpska Barbie, dobro se provela na koncertu svoje prijateljice i kolegice Jelene Rozge u Beogradu, čime se i sama pohvalila.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

"Uvijek sretan kraj izbjegnem za dlaku možda rođena sam u pogrešnom znaku. Kakvo predivno veče u Areni. Čestitam i obozavam Jelenu Rozgu, bila si nestvarna, magična", napisala je Nataša uz fotografiju koju je objavila pa upitala obožavatelje što misle o njezinom novom koncertu u Štark areni, a u pričama je podijelila i nekoliko videa u kojima je pokazala kako joj je bilo lijepo, a podijelila je i one u kojima su je drugi snimili u zanosu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

"Duša", "Kakva kombinacija", "Može duet s Rozgom?", "Predivna", "Doslovno wow", "Podrška kolega najbitnija", zaključili su njezini pratitelji.

Osim Nataše na koncertu su se pojavili i Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Jugoslav Karić. Rozga je u rasprodanoj Štark areni izvela svoje najveće hitove, a zapjevala je u poluprozirnom čipkastom kombinezonu.

"Hvala što ste minut srca mog, hvala što ste mi poklonili svoje srce. Ja ću svoje vama pokloniti 7.4. u Areni Štark", napisala je Jelena uoči koncerta na svom profilu na Instagramu nakon što je potvrđeno da je rasprodala koncert.

"To te ja pitam", napisala joj je tada Nina Badrić, a među prvima su joj čestitale i srpske kolegice Jelena Tomašević i Milica Todorović te crnogorski pjevač Sergej Ćetković.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Jelena Rozga održala spektakl za pamćenje u Beogradu, u poluprozirnom čipkastom kombinezonu nitko ju nije prestao gledati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene