to samo ona može

Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 1 Jelena Karleuša +19 Jelena Karleuša - 1 Galerija

Jelena Karleuša uživala je na koncertu Jelene Rozge u Štark areni u Beogradu gdje se pojavila u provokativnom izdanju.

Jelena Karleuša nije propustila veliki koncert svoje imenjakinje Jelene Rozge u beogradskoj Štark areni na kojem se pojavila u izdanju u kojem nije mogla proći nezapaženo.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

44-godišnja pjevačica za tu je priliku odabrala topić sašiven od tek nekoliko trakica i suknju s visokim prorezom, a s lica nije skidala tamne naočale koje su zapravo ostale u sjeni onoga što je obukla. Na ulazu u arenu dočekali su je brojni fotografi i obožavatelji koji ju nisu prestajali snimati. 

Osim Jelene na koncertu su se pojavili i Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Jugoslav Karić.

Rozga je u rasprodanoj Štark areni izvela svoje najveće hitove, a zapjevala je u poluprozirnom čipkastom kombinezonu.

"Hvala što ste minut srca mog, hvala što ste mi poklonili svoje srce. Ja ću svoje vama pokloniti 7.4. u Areni Štark", napisala je Jelena uoči koncerta na svom profilu na Instagramu nakon što je potvrđeno da je rasprodala koncert.

"To te ja pitam", napisala joj je tada Nina Badrić, a među prvima su joj čestitale i srpske kolegice Jelena Tomašević i Milica Todorović te crnogorski pjevač Sergej Ćetković.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Jelena Rozga održala spektakl za pamćenje u Beogradu, u poluprozirnom čipkastom kombinezonu nitko ju nije prestao gledati!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong - 2 Edward Furlong - 4 Edward Furlong - 6 Edward Furlong - 5 +21 Edward Furlong Nekad i sad Pamtimo ga kao slatkog dječaka iz kultnog filma, a njegova neuredna i zapuštena pojava danas sve rastužuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene