Pa što je ovo?

Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Antonio Ahel/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 5 +19 Jelena Karleuša - 7 Galerija

Jelena Karleuša pojavila se na svečanosti u Beogradu u haljini koja jedva pokriva strateške dijelove

Srpska turbofolk-zvijezda Jelena Karleuša poznata je po provokativnim izdanjima, no nekako uvijek uspijeva iznova iznenaditi i šokirati javnost.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Iako nema problema ni sa skidanjem do kraja, svojim modnim odabirom za party časopisa Gorki list u Beogradu nadmašila je samu sebe. Karleuša se na događaju pojavila u haljini koju je teško tako nazvati jer pokriva samo strateške dijelove, a najviše tkanine, odnosno perja, utrošeno je u dugački šlep.

Njezine bujne grudi pokrio je samo svjetlucavi ukras u obliku zmije koji se protezao uzduž prozirnog bodija, a ispod je nosila rublje u boji kože.

Zbog perja je u tom izdanju pomalo podsjetila na legendarnu labud-haljinu pjevačice Bjork s dodjele Oscara 2001. godine, a zasigurno je bila glavna zvijezda večeri koja je okupila brojne poznate estradnjake iz regije.

Inače, Karleuša je prošli mjesec napunila 44 godine, a rođendan je proslavila u Dubaiju te je i za tu prigodu odabrala provokativnu haljinu u kojoj je malo toga prepustila mašti.

U posljednje se vrijeme mnogo pisalo i o njezinu razvodu od nogometaša Duška Tošića nakon 14 godina braka, tijekom kojeg su dobili dvije kćeri, što je pjevačica potvrdila i na svojem Instagramu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Zlatko Dalić Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka +16 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Vedran Ćorluka u prvom izlasku nakon rođenja kćerkice, uživao je u dobro poznatom društvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene