Uvijek originalna

Karleuša jedva nagurala grudi u svoju rođendansku opravicu, a slavila je baš u svom stilu i nije štedjela na luksuzu!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 10 Jelena Karleuša - 11 +18 Jelena Karleuša - 7 Galerija

Jelena Karleuša svoj 44. rođendan odlučila je proslaviti u Dubaiju, a tamo je dočekana s koktelom dobrodošlice i jagodama.

Regionalna diva Jelena Karleuša otputovala je sa svojim kćerkicama Atinom i Nikom u Dubai kako bi sa stilom proslavila svoj 44. rođendan. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Tamo ih je dočekao luksuzni automobil te šampanjac i jagode. No, njezine obožavatelje jako je zanimalo kod koga pjevačica boravi u Dubaiju.

Jelena je rođendan proslavila sa svojim kćerkicama i Zoranom Birtaševićem, muškarcem koji je već godinama prati na svim njezinim poslovnim i privatnim putovanjima.

Zoran je Karleuši putem Instagram storija uputio čestitku povodom rođendana:

"Sretan rođendan ženi sa najviše razloga da je svi volimo, poštujemo i slavimo! Živjela ti meni i osvajala sva neba i oblake, veća i najslavnija, bez granica. Voli te tvoj bro beskonačno".

Mnogi kolege i kolegice čestitali su joj rođendan i zaželjeli mnogo lijepih želja, a Jelena je neke od njih podijelila i na svojim Instagram storijima.

Na Instagram storiju podjelila je i sliku torte koja je napravljena u obliku slova J te prepuna šarenih krema i voća.

Pokazala je i modnu kombinaciju koju je odjenula za proslavu. Naime, riječ je o prozirnoj srebrnoj šljokičastoj haljini čiji je gornji dio jedva sakrio bradavice. Kroz proziran materijal isticale su se njezine bujne obline, a cijelu kombinaciju ukrasila je šeširom u srebrnoj boji i sunčanim naočalama. 

"Početak nove ere", napisala je ispod slike. 

Njezini fanovi uputili su joj komplimente:

"Vrh", "Ljepotice", "Sunce moje", "Ikono", "Bomba", "Tvoje vrijeme tek dolazi".

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene