Kraj ljubavi

Jelena Karleuša iznenadila objavom da se rastaje nakon 14 godina braka: ''Duško se više ne vidi kao dio naše obitelji''

Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša - 11 Jelena Karleuša - 13 +28 Jelena Karleuša - 6 Galerija

Jelena Karleuša na Instagramu je objavila da se rastaje od Duška Tošića i pojasnila sve detalje razvoda.

Regionalna diva Jelena Karleuša putem Instagrama je obznanila da se rastaje od supruga Duška Tošića. Nakon 14 godina braka, skandala i priča odlučili su ići svatko svojim putem.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji", dodala je na samom početku Jelena.

U ovom teškom razdoblju za nju i djecu, ali i ostatak obitelji odlučila je da neće nikoga moliti za razumijevanje, no da će svima dati do znanja koliko je hrabra.

"Preživjela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, a starateljstvo pripada meni", napisala je za kraj.

Podsjetimo, sredinom siječnja 2019. godine Balkan je zatresao seks-skandal u kojem su glavni akteri bili upravo Karleuša i nogometaš Ognjen Vranješ. Sve oči tada su bile uprte u srpsku zvijezdu i njezina supruga, s kojim je u braku bila od 2008. godine.

Jelena je sve glasine o prevari demantirala, a u međuvremenu se počelo naveliko pisati kako ni Duško njoj nije vjeran te su se spominjale razne žene, među kojima i plavokosa manekenka Sofija Milošević.

Sve dosad uspjeli su spasiti svoj brak. 

Jelena se inače nedavno preselila u novu kuću koja sadrži saunu, vanjski bazen i raskošno uređene prostorije. Na svojem profilu na Instagramu s pratiteljima je podijelila i kako izgleda njezin novi luksuzni ormar.

Jelena je poznata kao velika zaljubljenica u modu, a tu činjenicu dokazuje svojim vrhunskim objavama na društvenim mrežama u kojima uvijek izazove apsolutnu pažnju. Također, voli pokazivati svoje atribute, ali i dijeliti mišljenja o nekim bitnim situacijama.
 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dario i Jelena Šimić 50. rođendan Nine Badrić - 4 50. rođendan Nine Badrić - 3 50. rođendan Nine Badrić - 2 +10 50. rođendan Nine Badrić - 1 Zanimljivosti Uz brak našeg bivšeg nogometaša ne veže se niti jedan skandal, a s njegove lijepe supruge teško je skinuti pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene