"Zločesta zečica"

Karleuša užarila društvene mreže fotkom u sićušnom badiću koji joj je jedva sakrio bujne grudi

Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 2 Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 3 Jelena Karleuša i Milica Pavlović - 1 Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +19 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša na svom Instagram profilu objavila je selfie u badiću pa u prvi plan stavila bogati dekolte.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša podijelila je selfie iz automobila u tirkiznom kupaćem kostimu, a do izražaja su odmah došle njezine raskošne grudi. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Kao modni dodatak nosila je bež šiltericu, sunčane naočale i zlatni lančić.

"Zločesta zečica" , stajalo je u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

"Mlada, divlja i najopasnija", "Definicija moći", "Diva apsolutno", "Lutkica", "Koje sise", "Jesi li realna?!", samo su neki od brojnih komentara.

Prije par dana pjevačica je gostovala na rođendanu svoje prijateljice i slavne manekenke Sofije Milošević gdje je privukla pažnju vatrenim plesom.

Nedavno je putem Instagram profila komentirala i zabranu nastupa srpskih pjevača u Hrvatskoj te jasno dala do znanja što ona o tome misli.

"Povodom nekakvih zabrana srpskih izvođača u Hrvatskoj ili na bilo kojem drugom mjestu na Balkanu: Srbija, kao najveća i najdominantnija u balkanskom zbiru, tradicionalno nameće trendove i pravila igre u regiji. Kako u glazbi, sportu tako i na svim drugim poljima zaključno s politikom.

Bilo što što dolazi iz Beograda, jedine metropole i epicentra, žilama se širi ka provinciji i poprima na brzini i snazi. Veličina i snaga Beograda je i u tome što nikada ne zabranjuje. Kada prošetate Beogradom i pogledate na primjer ponudu restorana, oni nude Dane Hvara, Dane Istre, Pule i Dalmacije... Nude gostovanja originalnih hrvatskih klapa, zatim imamo Dane Makedonije, Kotorske dane, ponudu kompletne crnogorske mafije podijeljene po selima, o Bosni i da ne govorim. Sarajevski ćevap, Dani Sarajeva. Beograd prihvaća sve. Beograd nikoga ne zabranjuje i zato je centar. Zabrane, podjele, mržnja i netolerancija su boljke malih igrača. Naša glazba je virus koji se širi putem krvi, ona se osjeća srcem, kožom. I ona se ne može zabraniti. Visoko je virulentna. Može eventualno mutirati i mijenjati oblik, ali naš balkanski genetski kod je takav da prije ili kasnije kronično obolimo", zaključila je Jelena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač +24 Leticija i Anica Kovač Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene