Izmamili mu osmijeh!

Pogledajte kakvo je iznenađenje dobio naš zgodni glumac, nije se uspio ni snaći: "Ne mogu ja ovo"

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić - 2 Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić - 4 Janko Popović Volarić - 1 Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 2 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 3 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 4 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 1 +16 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Galerija

Janko Popović-Volarić svoj 43. rođendan proslavio je u riječkom kazalištu s kolegama koji su ga oduševili svojim potezom.

Jedan od najzgodnijih domaćih glumaca Janko Popović-Volarić, proslavio je svoj 43. rođendan, a na Instagramu je pokazao i što su mu kolege priredile na taj poseban dan.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput jedva dočekala Šuput skočila u naručje domaćeg ljepotana koji je već oborio s nogu i Nives Celzijus: "Da vidim kako mi stoji"

Naime, Janko u Rijeci priprema predstavu "Rastanci" prema romanu Mani Gotovac, a kolege su mu odlučile tijekom pauze napraviti iznenađenje. 

Ušli su u prostoriju gdje je Janko ponavljao tekst te mu zapjevali "Sretan rođendan", a jedna od kolegica u rukama je nosila čokoladnu tortu s mnogo svjećica. Kada je glumac vidio koliko treba puhati, uzviknuo je: "Ne mogu ja ovo."

Ispod videozapisa, napisao je:

"Tako to bude u Rijeci. Hvala svima."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Kolege s estrade u komentarima su mu uputili mnoštvo čestitki i lijepih želja povodom rođendana.

Inače, Popović-Volarić svojom je prisutnošću bogatio sezone ''Supertalenta'', gdje je sudjelovao kao jedan od četiriju članova žirija, a nakon četiri godine svoje je mjesto ustupio kolegi glumcu Fabijanu Pavlu Medvešeku.

Poznat je i po propalom braku s glumicom Jelenom Veljačom, s kojom je bio od 2009. do 2012. godine.

Također, samo sa 18 godina dobio je sina Davida, koji danas u izgleda sasvim isto kao on.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Tarik Filipović - 2 Severina i Tarik Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović Tarik FIlipović i Severina +21 Tarik FIlipović i Severina Celebrity Severina ne krije koliko je bliska s Tarikom Filipovićem, za njegov rođendan i sama je sebi nešto poželjela

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 3 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 1 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest - 2 Jamie Lee Curtis i Christopher Guest +24 Jamie Lee Curtis - 2 Zanimljivosti Znala je da će se udati za njega i prije nego što ga je upoznala, a nakon blamaže dogodila joj se prava filmska priča

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene