Kako mu stoje?

Janko Popović Volarić u izlasku se pojavio s dodatkom s kojim ga još nismo vidjeli, je li vam ovakav još zgodniji?

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Josip Regović/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 5 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 3 Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić +11 Janko Popović Volarić Galerija

Janko Popović Volarić pojavio se na događaju "Otkrij naš novi film" s dodatkom s kojim ga još nismo imali priliku vidjeti.

Glumac Janko Popović Volarić slovi kao miljenik ženske publike, a sada je osvanuo u novom izdanju.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

Janko se na događaju "Otkrij naš novi film", na kojem je predstavljeno 10 novih igranih filmova koji uskoro kreću u kuno distribuciju, pojavio s dioptrijskim naočalama, s kojima ga dosad još nismo imali priliku vidjeti.

Sviđa li vam se kako mu stoje?

Je li vam Janko Popović Volarić zgodniji s naočalama ili bez njih?

  • S naočalama
  • Bez naočala

Ukupno glasova:

Inače, Janko je svoje mjesto u žiriju showa "Supertalent" nakon četiri godine ustupio kolegi Fabijanu Pavlu Medvešeku, a svoju odluku objasnio je u razgovoru za DNEVNIK.HR.

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao nam je Janko kojemu će show zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

"Uživao sam u proteklim sezonama, imali smo izvrsnih, duhovitih te ponekad emotivnih nastupa koje ću pamtiti, a i taj neobičan spoj nas četvero toliko različitih ljudi u žiriju koji je, čini mi se, funkcionirao odlično. Sprijateljili smo se i nas četvero i cijela ekipa s Nove TV s kojom sam radio", istaknuo je glumac te je dodao i kako vjeruje da će ga Fabijan dostojno zamijeniti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Osvanule dosad neviđene fotografije Harryja i Meghan koje su zasjenile podmukli potez kraljevske obitelji!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene