To su bili dani!

Isplivale fotke jednog od najpoželjnijih Hrvata iz 2007. godine, već tad je bio velika domaća zvijezda, a evo i kako je tada izgledao!

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 2 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 3 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 4 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 1 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 2 Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča - 3 Ivana Bolanča - 1 Ivana Bolanča - 2 Ivana Bolanča - 3 Ivana Bolanča - 4 +17 Ivana Bolanča - 5 Galerija

Prošao je niz godina otkako je cijela Hrvatska pred malim ekranima gledala seriju ''Ponos Ratkajevih'', a evo gdje su danas njezini glavni akteri, Janko Popović Volarić i glumica Ivana Bolanča.

Početkom 2000-ih godina hrvatska javnost pred malim je ekranima pratila seriju ''Ponos Ratkajevih'', a prave zavrzlame i serijske drame na televiziji su proživljavali i Janko Popović Volarić i Ivana Bolanča.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

Bili su jedni od glavnih likova serije te su glumili Krsta pl. Ratkaja te Helenu Jurić, a arhiva njihovih fotografija podsjetila nas je na davna vremena početaka hrvatske telenovele.

Zagrljeni baš kao u seriji, Janko i Ivana pozirali su pred fotoaparatom, a nostalgične fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Ovaj dvojac nakon serije je pošao različitim putevima. Iako su oboje ostali u glumi, Ivana se potpuno povukla iz javnosti te se posvetila obiteljskom životu i glumi u kazalištu ''Gavella''. O njoj se ne zna mnogo, a još prije petnaestak godina rodila je kćer Niku te se 2011. godine šuškalo da čeka i drugo dijete s partnerom Emilom Gabrićem.

Janko Popović Volarić ostao je u javnim vodama te i dalje glumi u hrvatskim serijama i filmovima, a svojom je prisutnošću bogatio i sezone ''Supertalenta'', gdje je sudjelovao kao jedan od četiriju članova žirija, a nakon četiri godine svoje mjesto ustupio je kolegi glumcu Fabijanu Pavlu Medvešeku.

"Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i, jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju", kazao nam je za DNEVNIK.hr Janko, kojemu će show zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +7 Digna Mbepera Celebrity Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene