snimila video

Legendarna Jane Fonda podržala našu stranku na parlamentarnim izborima: "Kad bih mogla glasati u Hrvatskoj 17. travnja, glasala bih za..."

Jane Fonda Jane Fonda Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Fonda Jane Fonda Jane Fonda Jane Fonda - 1 Jane Fonda - 2 Jane Fonda - 3 Jane Fonda - 4 Jane Fonda Jane Fonda - 12 Jane Fonda - 13 +20 Jane Fonda - 14 Galerija

Jane Fonda snimila je videoporuku kojom je podržala Možemo! ususret nadolazećim parlamentarnim izborima.

Legendarna holivudska glumica i aktivistkinja Jane Fonda (86) podržala je Možemo! na nadolazećim parlamentarnim izborima.

Fonda je svoju podršku uputila u videoporuci koja je objavljena na služenom profilu stranke na Instagramu.

"Bok, ja sam Jane Fonda. Kad bih mogla glasati u Hrvatskoj 17. travnja, glasala bih za Možemo! Jer Možemo! je poznat po brizi i borbi za prava žena, prava LGBTIQ osoba, za zaštitu planeta Zemlje. Oni vide politiku kao brigu za ljude i javna dobra. I ono o čemu ovise naši životi: planet, zdravi planet, to je ono što oni zastupaju. Oni predstavljaju znanje i hrabrost, jednakost i solidarnost, to je ono što Hrvatska treba. Tako da, iziđi i glasaj za Možemo!" poručila je Fonda, a uz nju su Možemo! u istom videu podržali i Eva Ensler, aktivistkinja i spisateljica koja stoji iza planetarno popularnog djela "Vaginini monolozi", te naš glumac Milivoj Beader.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Možemo! (@mozemohr)

"Ona je dugogodišnja prijateljica naše članice Rade Borić i ona ju je zamolila da snimi video. Jane se rado odazvala kao i prije četiri godine", otkrio je za 24 sata glasnogovornik stranke Gordan Bosanac.

Pogledaji ovo Jane Fonda inMagazin U 86. godini i nakon borbe s dva karcinoma, glumica ne dopušta da je ostavljaju na margini i otkriva tajnu svoje dugovječnosti!

"Jane u Americi zagovara gotovo identične politike kao i mi. Rada je zna još iz mirovnih, antiratnih i feminističkih pokreta iz devedesetih. Fondi nije bio problem snimiti poruku jer smo stvarno na istoj političkoj liniji s njom", dodao je.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Manolić sa suprugom Mirjanom Josip Manolić sa suprugom Mirjanom Josip Manolić sa suprugom Mirjanom Josip Manolić s majkom i kćeri, 1980. +15 Josip Manolić Celebrity Prva supruga Josipa Manolića izgubila je život u strašnoj tragediji, a u 98. on je stao pred oltar s 36 godina mlađom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +25 Aleksandra Prijović - 6 Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad Prijović ponese atmosfera, bosa u mini haljini zaplesala je pored svog trubača!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene