Prizori su strašni

Stravični požar progutao je luksuznu vilu slavne ljepotice, ima i ozlijeđenih: "Srce mi je slomljeno"

Požar vile Care Delevingne - 11 Požar vile Care Delevingne - 11 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Požar vile Care Delevingne - 11 Požar vile Care Delevingne - 10 Požar vile Care Delevingne - 8 Stradale mačke Care Delevingne Cara Delevingne Požar vile Care Delevingne - 7 Požar vile Care Delevingne - 6 Požar vile Care Delevingne - 4 Požar vile Care Delevingne - 1 Požar vile Care Delevingne - 2 +18 Požar vile Care Delevingne - 3 Galerija

Vila Care Delevingne u Los Angelesu izgorjela je u strašnom požaru s kojim su se borila čak 94 vatrogasca.

Luksuzna vila britanske manekenke Care Delevingne vrijedna sedam milijuna dolara u Los Angelesu, ostala je gotovo uništena nakon što ju je zahvatio veliki požar u ranim jutarnjim satima, prenose svjetski mediji.

35-godišnja Cara, iza koje je teško razdoblje, u trenutku dramatičnog požara nije boravila u svojoj, jer se trenutačno nalazi u Velikoj Britaniji gdje glumi Sally Bowles u Cabaretu na londonskom West Endu. No shrvana zvijezda potvrdila da su njezine dvije voljene mačke nestale u plamenu, nakon što je objavila njihovu fotografiju na Instagramu, na naknadno je saznala kako su ih srećom ipak spasili vatrogasci.

"Danas mi se slomilo srce. Ne mogu vjerovati. Život se može promijeniti u tren oka. Zato cijenite ono što imate. Od srca hvala svim vatrogascima i ljudima koji su došli pomoći", napisala je uz fotografiju svojih ljubimaca koju je podijelila u priči. 

Vatrogasci su prema pisanju TMZ-a pozvani na mjesto događaja nakon poziva 911 oko 3:57 ujutro po pacifičkom standardnom vremenu. No vilu je progutao plamen koji se proširio na tavan, uzrokujući ogromnu štetu na skupoj nekretnini. Ukupno 94 vatrogasaca sudjelovalo je u borbi protiv požara koji su na mjesto događaja stigli s 13 vozila.

Pogledaji ovo Cara Delevingne Celebrity Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

Vjeruje se da je požar izbio u stražnjoj prostoriji imanja, no za sada nije poznat i njegov uzrok. Fotografije sa zgarišta prikazuju urušeni krov i ostatke nekad luksuzne vile. Prema izvješću, vatrogascima je trebalo gotovo dva sata da u potpunosti obuzdaju vatru, a navodno je bilo i ozlijeđenih, jedan vatrogasac je prilikom gašenja požara pao s ljestava dok je jednoj osobi koja je boravila u Carinom domu pružena pomoć zbog udisanja dima.

Prema pisanju Los Angeles Timesa, Cara je 2019. godine kupila svoju vilu za sedam milijuna dolara. U njezinom je vlasništu prije toga bila kuća u Hollywoodu koju je sa sestrom Poppy kupila od glumca i glazbenika Jareda Leta, a zatim su je prodale pjevaču Usheru za 3,4 milijuna dolara u rujnu 2022. godine.

Iza Care je teško razdoblje od kojeg se jedva oporavila, nakon što je u ožujku prošle godine otkrila da se prijavila na rehabilitaciju, kada su se u javnosti pojavile njezine uznemirujuće fotografije.

Pogledaji ovo Cara Delevingne Celebrity Nove paparazzo fotke slavne manekenke zabrinule javnost, prijatelji strahuju za nju: "Nije mogla kontrolirati tijelo"

Manekenka se tada osvrnula na svoje probleme s mentalnim zdravljem i borbu s ovisnošću nakon što je izazvala zabrinutost problematičnim ponašanjem u javnosti. Govoreći za časopis Vogue, priznala je da nije bila spremna uhvatiti se u koštac sa svojim demonima.

"Imala sam neke intervencije, ali nisam bila spremna. To je problem. Nisam bila kod terapeuta tri godine. Jednostavno sam sve odgurnula od sebe, zbog čega sam shvatila koliko sam loše", izjavila je tada Cara koju su godine raskalašenog načina života dovele do odvikavanja.

Priznala je kako je sama sebi lagala o svom zdravlju i da je tek kada se vidjela na uznemirujućim fotografijama s aerodroma, shvatila da joj treba pomoć.

"Nisam spavala, nisam bila dobro. Ono što posebno kida srce je to što sam mislila da se zabavljam, ali u jednom trenutku sam shvatila da ne izgledam dobro. Znate, ponekad vam je potrebna provjera stvarnosti, tako da su na neki način te fotografije bile nešto na čemu mogu biti zahvalna", zaključila je tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 Severina Celebrity Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina i Enis Bešlagić - 4 Sabina i Enis Bešlagić - 3 Sabina i Enis Bešlagić - 1 Sabina i Enis Bešlagić - 2 +31 Sabina i Enis Bešlagić - 1 Zanimljivosti Tko je samozatajna supruga Enisa Bešlagića? Znaju se gotovo cijeli život, a prije ljubavi ih je povezivalo nešto drugo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene