Ne izgleda najbolje

Nove paparazzo fotke slavne manekenke zabrinule javnost, prijatelji strahuju za nju: "Nije mogla kontrolirati tijelo"

Cara Delevingne Cara Delevingne Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 Cara Delevingne - 1 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) +15 Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Galerija

Cara Delevingne svojim je ponašanjem i izgledom izazvala zabrinutost obožavatelja, naročito nakon što su se pojavile njezine najnovije paparazzo fotografije.

Manekenka Cara Delevingne u posljednje vrijeme izaziva zabrinutost obožavatelja, koji čak strahuju za njezino zdravlje nakon što su se u medijima pojavile njezine najnovije paprazzo fotografije, na kojima ne izgleda najbolje.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Pognute glave Nakon sumanutog ponašanja pojavila se prvi put u javnosti, potrudila se da je ne prepoznaju, ali plan joj baš nije uspio

30-godišnja Cara snimljena je u zračnoj luci Van Nuys u Los Angelesu, a svjedoci koji su je vidjeli tvrde kako nije mogla kontrolirati pokrete tijela u određenim trenucima, ispadao joj je mobitel iz ruku te je hodala okolo bosa, izgledajući vrlo nervozno i ​​kao da se ne može zaustaviti.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Prije samo tjedan dana snimljena je s tamnim kolutima oko očiju dok je pušila neku vrstu lule i sjedila sama u automobilu.

U zračnu je luku stigla zajedno sa svojim asistentom, a na sebi je nosila majicu s likom Britney Spears, crne tajice sa zelenim, žutim i crvenim prugama, žute čarape i nije imala cipele.

Anonimni izvor za Daily Mail je potvrdio da se Cara ukrcala u avion, ali se nakon 45 minuta i iskrcala, no nije poznat točan razlog tome. Izašavši iz aviona pušila je cigarete i djelovala je nervozno cijelo vrijeme. Njezin asistent za to je vrijeme razgovarao s osobljem u zračnoj luci, a na kraju su joj torbe izvadili iz aviona i bile su vraćene u SUV kojim je stigla te je napustila aerodrom.

Cara se prije nekoliko dana zabavljala na poznatom festivalu Burning Man, a izvori su za Daily Mail rekli da tamo nije jela niti se tuširala.

"Provela je dane u pustinji, nije previše jela, izgledala je raščupano i neuredno kao da se nije imala vremena oprati. Njezini prijatelji su zabrinuti za nju nakon nekog čudnog ponašanja, ali ima dobre ljude oko sebe. S njom je na festivalu bila i njezina sestra, nije bila sama i čuvali su joj leđa", izjavio je izvor koji je bio tamo.

Samo nekoliko tjedana prije nego što su se ove fotografije pojavile manekenka je proslavila svoj 30. rođendan na jednoj jahti na Ibizi. Njezine preplanule noge tada su bile prekrivene modricama, a psorijaza od koje boluje u trenucima stresa ponovno je bila planula.

Prije nekoliko mjeseci uhvaćena je dok je ljubila misterioznu damu s kojom uživa u Veneciji, a da toga ni sama nije bila svjesna. Cara, koja se inače deklarira kao panseksualka i biseksualka, strastveni je poljubac čak i zabilježila snimajući selfie mobitelom, a čini se kako paparazze nije ni primijetila. Djevojke su zajedno prošetale venecijanskim ulicama i uživale u razgledavanju.

Cara svojim ljubavnim životom privlači veliku pozornost i puni medijske stupce, pa se tako prije nekoliko godina šuškalo da između nje i Kaie Gerber postoji nešto više od prijateljstva. Intenzivno su se družile, izmjenjivale nježnosti, zagrljaje i značajne poglede u javnosti, pa su mnogi pretpostavili kako su se djevojke upustile u romansu.

Iza nje je i propali brak s glumicom Ashley Benson, koja se nekoliko dana nakon razvoda već našla u zagrljaju glazbenika G-Eazyja. U prošlosti je ljubovala s brojnim poznatim ženama, među kojima su navodno Miley Cyrus, Rita Ora, Michelle Rodriguez i Paris Jackson.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +12 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Graham - 1 Heather Graham - 2 Heather Graham - 3 Heather Graham - 4 +7 Heather Graham Celebrity Nitko ne vjeruje da ima 52 godine! Punila je medijske stupce zbog golih scena s 20 godina mlađim, a onda otišla u zagrljaj drugom muškarcu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene