Tko je on?

Jedna od najzgodnijih Hrvatica konačno progovorila o misterioznom dečku i otkrila novi detalj

Ivana Paris Ivana Paris DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Paris Galerija

Ivana Paris otkrila je nekoliko detalja o novom dečku, čiji identitet još uvijek nije podijelila sa znatiželjnom javnosti.

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris koja se krajem srpnja prošle godine razvela od supruga, također bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića otkrila je na društvenim mrežama kako je odlučila krenuti dalje i da je ponovno zaljubljena.

Pogledaj i ovo showbuzz Anegdote ljepotica Znate li kojoj missici je tadašnji predsjednik Mesić 'očistio sve škampiće'?

Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu odgovarala na pitanja znatiželjnih pratitelja, od kojih je jedan skupio hrabrost i pitao ju hoće li se s njim otputiti u šetnju.

"A ne... Ne bih smjela, dečko mi je ljubomoran", odgovorila mu je Ivana i na pitanje je li u vezi odgovorila da je emotivno zauzeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Paris ♥️♥️♥️ (@ivana_paris8) on

Da je pronašla novu sreću u ljubavi Ivana je dala naslutiti početkom ove godine kada je na Facebooku obznanila da je u vezi, nakon čega su neki posumnjali da se pomirila s Dinom no to se nije dogodilo, a identitet novog dečka nije otkrila.

Bivši supružnici razveli su se nakon devet godina braka u kojem su dobili dva dječaka, a razvodu nije presudila treća osoba već sve učestalija razilaženja u razmišljanjima i u svakodnevnim životnim situacijama. Iako su nekoliko puta pokušali pronaći kompromis, ponajviše zbog djece, u tome nisu uspjeli pa je Ivana zatražila razvod još početkom 2019 godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) +2 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Celebrity Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene