Proslavljeni plejboj

Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) +0 Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Galerija

Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca objavili su vijest da čekaju prvo dijete.

Popularni talijanski plejboj i milijunaš 52-godišnji Gianluca Vacchi objavio je sretnu vijest da on i njegova 25-godišnja djevojka Sharon Fonseca čekaju svoje prvo dijete, i to malenog dječaka.

Pogledaj i ovo Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Ima energiju 15-godišnjaka Zgražali su se zbog njegove veze s 30-ak godina mlađom ljepoticom, ali "najseksi djedica" ovih dana svima pokazuje da su bili u krivu

Par je vijest objavio na profilu na Gianlucinu profilu na Instagramu, gdje ga prati 15,2 milijuna ljudi. Objavili su video, a zatim i fotografiju na kojoj se Sharon već nazire trudnički trbuščić.

"Hvala puno na ljubavi koju nam dajete. Jako smo zahvalni životu na ovom predivnom daru", napisao je Gianluca uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Ovaj osebujni Talijan proslavio se 2017. godine zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a koji su se društvenim mrežama širili brzinom svjetlosti. Iste su ga godine mediji prvi put povezali s lijepom Sharon iz Venezeule. Prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgiom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa. Unatoč tome što ima tek 52 godine, Vacchija su mediji brzo prozvali "najseksi djedicom na svijetu" zbog prosijede kose i brade. One su mu zaštitni znak, baš kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio isklesano tijelo. 

Gianluca već ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom još 2002. godine.

Iako se u nekoliko navrata pisalo kako ima ozbiljne financijske probleme, danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 350 milijuna britanskih funti. Dioničar je multinacionalnih kompanija IMA S.p.A., Interactive Groupa, it:Tesmeca, FIN Vacchi Finanziaria Italiane, vlasnik je First Investments SpA te osnivač popularnog brenda Toy Watch. Najbolji su mu prijatelji poznati nogometaši Marco Borriello i Bobo Vieri, pjevač Luis Fonsi i mnogi drugi.

Svoje slobodno vrijeme najradije provodi na luksuznim destinacijama diljem svijeta, često je bio društvu pravih ljepotica, znatno mlađih od sebe, sve dok Sharon nije osvojila njegovo srce.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey, G-Eazy (Foto: AFP) Blac Chyna (Foto: Getty) +0 Tallulah Willis (Foto: Instagram) Celebrity Šetnja u grudnjaku za njih je sasvim normalna stvar, a ovo su neka od golišavih izdanja koja se pamte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene