Osvanula snimka!

Ivanu Knoll upitali su da nabroji top tri Vatrena, no odgovor nije baš išao glatko, a ona tvrdi da je zablokirala!

Ivana Knoll Ivana Knoll Goran Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 10 +20 Ivana Knoll - 11 Galerija

Ivana Knoll odgovarala je na nekoliko pitanja novinara iz Uzbekistana koji ju je sreo u Katru, a kod jednog je pitanja malo zablokirala.

Naša navijačica Ivana Knoll definitivno je jedna od najvećih zvijezda s tribina Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Primijetili su je i strani novinari, a jedan ju je uhvatio i pomalo nespremnu u jednom trenutku.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Naime, Ivanu su zamolili da nabroji tri najdraža hrvatska nogometaša, no tada joj se dogodila nezgodna situacija.

"Luka Modrić, Dejan Lovren i... To je to", odgovorila mu je Ivana pa dodala da je zablokirala, a otkrila je i tko joj je draži, Ronaldo ili Messi.

Uoči susreta reprezentacije Hrvatske i Belgije vatrena Ivana zablistala je u grudnjaku s crveno-bijelim kockicama, a na njega je kombinirala crvene tajice visokog struka. U ovoj atraktivnoj navijačkoj kombinaciji savršeno je naglasila svoje bujne grudi i zategnutu stražnjicu, a crveni ruž na usnama dodatno je sve začinio.

Ovih dana pozirala je i fotografima koji rade za svjetsku platformu Profimedia, a za tu je prigodu obukla minijaturni navijački bikini.

"Najseksi navijačica na Svjetskom prvenstvu nosi hrvatsku zastavu na bikiniju na plaži u Dohi. Izvještavalo se kako se ne boji uhićenja zbog svojih modnih odabira na Svjetskom prvenstvu. Njezina zemlja Hrvatska jučer je pobijedila Kanadu rezultatom 4:1, čime su se približili prolasku u drugi krug", pisalo je u opisu galerije s njezinim fotografijama na svjetskoj platformi.

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Phoenix - 10 Nina Phoenix - 9 Nina Phoenix - 7 Nina Phoenix - 5 +13 Nina Phoenix - 3 Celebrity Splitska influencerica bujnih atributa tvrdi da je najveći fan Hrvatske, a Vatrene je podržala u topu koji je djelovao kao da će puknuti!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene