Opaaa!

Pogledajte novo seksi navijačko izdanje vatrene Hrvatice za kojom je poludio cijelu svijet, ovaj put sav je fokus na dekolteu!

Ivana Knoll Ivana Knoll Goran Stanzl/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 11 +25 Ivana Knoll - 12 Galerija

Ivana Knoll pokazala je na svom Instagram profilu u čemu danas navija za Hrvatsku, a vatreni prizori malo koga su ostavili ravnodušnim.

Ivana Knoll glavna je zvijezda Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a to je dokazala i svojom novom objavom na Instagram profilu, pozirajući na tribinama. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Spremna je za Euro! Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

Uoči susreta reprezentacije Hrvatske i Belgije vatrena Knoll zablistala je u grudnjaku s crveno-bijelim kockicama, a na njega je kombinirala crvene tajice visokog struka. U ovoj atraktivnoj navijačkoj kombinaciji savršeno je naglasila svoje bujne grudi i zategnutu stražnjicu, a crveni ruž na usnama dodatno je sve začinio.

"Ajmo Hrvatska", napisala je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Izgledaš vatreno", "Goriš", "Mmm", "Ljepotice", "Uh, kako si dobra", "Prava navijačica", "Prekrasna", "Kako provociraš", samo su neki od komentara uzbuđenih pratitelja.

Inače, malo prije te objave podijelila je video u kojem trčkara plažom u Dohi u oskudnom badiću i s hrvatskom zastavom u rukama.

Ovih dana pozirala je i fotografima koji rade za svjetsku platformu Profimedia, a za tu je prigodu obukla minijaturni navijački bikini.

"Najseksi navijačica na Svjetskom prvenstvu nosi hrvatsku zastavu na bikiniju na plaži u Dohi. Izvještavalo se kako se ne boji uhićenja zbog svojih modnih odabira na Svjetskom prvenstvu. Njezina zemlja Hrvatska jučer je pobijedila Kanadu rezultatom 4:1, čime su se približili prolasku u drugi krug", pisalo je u opisu galerije s njezinim fotografijama na svjetskoj platformi.

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić - 18 Magdalena Keškić - 17 +26 Magdalena Keškić - 14 Celebrity Evo što radi naša navijačica zanimljivog izgleda kada nije na tribinama, oko jedne se stvari posebno potrudila!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton +30 Kate Middleton i princ William - 2 Celebrity Kate i William u Americi dočekalo neugodno iznenađenje, evo kako su se snašli u situaciji koju baš i nisu očekivali

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene