nema joj ravne!

Ivana Knoll u ultrakratkoj haljini napravila pomutnju na stadionu, svi su pohrlili po fotku s našom najseksi navijačicom!

Ivana Knoll Ivana Knoll Goran Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 9 +20 Ivana Knoll - 10 Galerija

Ivana Knoll došla je na utakmicu Hrvatske i Kanade u navijačkoj mini haljini u kojoj nije mogla proći nezapaženo.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll spremna je za utakmicu Hrvatske i Kanade.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Skrivala ga je od javnosti Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s tajanstvenim poduzetnikom, otkrila je detalje: ''Život nas je promijenio...''

Odmah po dolasku na stadion u Dohi Ivana je ukrala svu pažnju zbog svojeg seksi navijačkog izdanja. Ovaj put odabir je pao na mini haljinu s otkrivenim ramenima i prepoznatljivim bijelo-crvenim kockicama.

Mnogi na stadionu htjeli su se fotkati s Knoll, a ona je sa svima spremno pozirala. Oduševila se i kada je vidjela fotografe, pred njima je izmijenila razne poze, a pritom joj je slučajno i nešto izvirilo iz haljine. Fotografije pogledajte u galeriji.

Ivana se sa stadiona javila i na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Naša najseksi navijačica, kako joj često tepaju, postala je glavna senzacija Svjetskog prvenstva u Katru i o njoj su se raspisali brojni svjetski mediji, a The Sun je čak pokrenuo i potragu za britanskom Ivanom Knoll.

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +13 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives u sićušnom bikiniju zapalila atmosferu prije utakmice, a među grudi je stavila i poseban navijački rekvizit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene