zvijezda svjetskog prvenstva

"Tajno oružje hrvatske reprezentacije!" Stranci poludjeli za našom najseksi navijačicom, traži se i britanska Ivana Knoll

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll postala je zvijezda Svjetskog prvenstva u Katru, a britanski The Sun zbog je je pokrenuo potragu za najseksi navijačicom Engleske.

"Tajno oružje hrvatske reprezentacije", tako u stranim medijima nazivaju našu najpoznatiju navijačicu Ivanu Knoll koja je napravila pomutnju na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Ivana je na prvoj utakmici Hrvatske privukla veliku pažnju zbog svoje uske haljine s bijelo-crvenim kvadratićima u kojoj je istaknula obline, a koliko je popularna dokazuje i novi naslov poznatog britanskog tabloida.

"Počinje potraga za engleskom Ivanom Knoll - hrvatskom seksi navijačicom na Svjetskom prvenstvu", piše The Sun koji je objavio i Ivanine fotke s prvenstva.

I dok se s nestrpljenjem iščekuje njezino izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade, Knoll je na svojem profilu na Instagramu uputila podršku Vatrenima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Čuvajte se Kanađani" napisala je uz fotku na kojoj pozira u moru u minijaturnom navijačkom badiću.

Prije toga se pohvalila videom koji je nakon utakmice Hrvatske i Maroka postao viralan.

Naime, Ivanu je kamerman na utakmici snimao s leđa dok se penjala uza stepenice na tribinama, a u fokusu se našla njezina bujna pozadina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Kamerman zna što radi", "Sjajan pogled", "Bolje od utakmice", neki isu od komentara na snimku.

Ivana je svojim golišavom objavama iz Katra izazvala i brigu za vlastitu sigurnost.

 

"Najseksepilnija navijačica Svjetskog nogometnog prvenstva razbjesnila je lokalno stanovništvo u Katru i riskira biti uhićena zbog strogih zakona zemlje dok pozira u raskošnom kupaćem kostimu u Dohi", pisao je Daily Mail, a još neki od zvučnih svjetskih medija koji su se raspisali o njoj tijekom ovog prvenstva su američki The New York Post, Sports Bible, austrijski Heute i mnogi drugi.

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. postala je prava senzacija. Njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima tada su obišle svijet i osigurale joj nadimak naše najseksi navijačice, a postala je i vrlo popularna na Instagramu, gdje je prati više od pola milijuna ljudi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 +24 Iva Majoli - 6 Celebrity Iva Majoli javila se s egzotične lokacije u badiću koji otkriva više od očekivanog: "The body!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena - 1 Joseph Baena - 2 Joseph Baena - 3 Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) +16 Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Celebrity Izvanbračni sin poznatog snagatora bio je njegova najveća tajna punih 14 godina, a danas ne mogu izbjeći usporedbe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene