zvijezda svjetskog prvenstva

"Tajno oružje hrvatske reprezentacije!" Stranci poludjeli za našom najseksi navijačicom, traži se i britanska Ivana Knoll

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll postala je zvijezda Svjetskog prvenstva u Katru, a britanski The Sun zbog je je pokrenuo potragu za najseksi navijačicom Engleske.

"Tajno oružje hrvatske reprezentacije", tako u stranim medijima nazivaju našu najpoznatiju navijačicu Ivanu Knoll koja je napravila pomutnju na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Zahvalila i tati Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

Ivana je na prvoj utakmici Hrvatske privukla veliku pažnju zbog svoje uske haljine s bijelo-crvenim kvadratićima u kojoj je istaknula obline, a koliko je popularna dokazuje i novi naslov poznatog britanskog tabloida.

"Počinje potraga za engleskom Ivanom Knoll - hrvatskom seksi navijačicom na Svjetskom prvenstvu", piše The Sun koji je objavio i Ivanine fotke s prvenstva.

I dok se s nestrpljenjem iščekuje njezino izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade, Knoll je na svojem profilu na Instagramu uputila podršku Vatrenima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Čuvajte se Kanađani" napisala je uz fotku na kojoj pozira u moru u minijaturnom navijačkom badiću.

Prije toga se pohvalila videom koji je nakon utakmice Hrvatske i Maroka postao viralan.

Naime, Ivanu je kamerman na utakmici snimao s leđa dok se penjala uza stepenice na tribinama, a u fokusu se našla njezina bujna pozadina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Kamerman zna što radi", "Sjajan pogled", "Bolje od utakmice", neki isu od komentara na snimku.

Ivana je svojim golišavom objavama iz Katra izazvala i brigu za vlastitu sigurnost.

 

"Najseksepilnija navijačica Svjetskog nogometnog prvenstva razbjesnila je lokalno stanovništvo u Katru i riskira biti uhićena zbog strogih zakona zemlje dok pozira u raskošnom kupaćem kostimu u Dohi", pisao je Daily Mail, a još neki od zvučnih svjetskih medija koji su se raspisali o njoj tijekom ovog prvenstva su američki The New York Post, Sports Bible, austrijski Heute i mnogi drugi.

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. postala je prava senzacija. Njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima tada su obišle svijet i osigurale joj nadimak naše najseksi navijačice, a postala je i vrlo popularna na Instagramu, gdje je prati više od pola milijuna ljudi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 +24 Iva Majoli - 6 Celebrity Iva Majoli javila se s egzotične lokacije u badiću koji otkriva više od očekivanog: "The body!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena - 1 Joseph Baena - 2 Joseph Baena - 3 Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) +16 Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Celebrity Izvanbračni sin poznatog snagatora bio je njegova najveća tajna punih 14 godina, a danas ne mogu izbjeći usporedbe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene